Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogdfun Zobacz posta
    Miałem ten plecak - zwróciłem.. Jest ogromny = dyskwalifikacja.. Chciałem go zabrać w góry, ale poza sprzętem foto zabrałbym też chyba worek kartofli.. Poza tym mam lapka 15,4" - ale panorama - i niestety się nie mieścił (dosłownie o kilka milimetrów).
    Jeśli jednak rozmiar nie ma być "kompaktowy" to plecak jest nieziemski.. Nie pasował mi do mojej koncepcji a mimo to chciałem go zatrzymać, chociażby ze względu na jakość wykonania -jest nieziemska.. Innymi sowy bardzo polecam..
    Toś trochę mnie zmartwił... Bardzo się na niego napaliłem, ponieważ potrzebuję plecaka na 3 tygodnie to Tajlandii. Oprócz sprzętu foto na pewno coś jeszcze do niego wrzucę. To że jest duży nie przeszkadza mi tak bardzo. Jaki model laptopa nie wszedł Ci do kieszeni?

Dopiero zaczyna Awatar bogdfun

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caveman Zobacz posta
    Toś trochę mnie zmartwił... Bardzo się na niego napaliłem, ponieważ potrzebuję plecaka na 3 tygodnie to Tajlandii. Oprócz sprzętu foto na pewno coś jeszcze do niego wrzucę. To że jest duży nie przeszkadza mi tak bardzo. Jaki model laptopa nie wszedł Ci do kieszeni?
    tylko i wyłącznie gdyby ktoś przeszukiwał forum dot kompa - Asus N50Vn - nie mieści się do k3L (po wyjęciu dolnej osłony z komory kompa - wchodzi ale delikates na siłę)..
    Ostatnio edytowane przez bogdfun ; 04-10-2009 o 19:01
    500D, 18-55-250, Hoya Pro1 Digital

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów