Strona 240 z 339 PierwszyPierwszy ... 140190230238239240241242250290 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 391 do 2 400 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Domyślnie

witam, prosze o rade. Zalezy mi na szybkim dostepie do sprzetu, 5d+grip, 50, 17-40, 70-200 2.8 IS, fish, 580 EX. Biore pod uwage naneu pro sahara 115f, oraz lowepro reporter 300. Czy obie torby pomieszcza ten sprzet bez problemu? Co byscie polecili? Pozdr. T.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomaszt81 Zobacz posta
    Czy obie torby pomieszcza ten sprzet bez problemu?
    To pytanie nie powinno zostać zadane. Według mnie wybór tprby czy plecaka to to samo co kupowanie odzieży czy butów. Moim zdaniem nie obędzie się bez wybrania się do sklepu i przymierzenia się z całym sprzętem, bo a nuż zabraknie gdzieś centymetra albo przegródki nie dadzą się odpowiednio skonfigurować.

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomaszt81 Zobacz posta
    witam, prosze o rade. Zalezy mi na szybkim dostepie do sprzetu, 5d+grip, 50, 17-40, 70-200 2.8 IS, fish, 580 EX. Biore pod uwage naneu pro sahara 115f, oraz lowepro reporter 300. Czy obie torby pomieszcza ten sprzet bez problemu? Co byscie polecili? Pozdr. T.
    Lowepro Nova 200 AW. Mi mieści się stopka.

Domyślnie

gdyby istaniala taka mozliwosc pytania by nie bylo. Konfiguracja, o ktora pytam nie jest nietypowa, moze ktos sprawdzal ja z podanymi torbami?

pozdr. T.

Domyślnie

dzieki!

Domyślnie

Witam, mam pytanie czy w torbie Hama Defender 220 zmieszczą się:
    1. dwie lustrzanki FF
    2. cztery obiektywy (35L, 85USM, 24-70L, 15/2.8 fisheye) - w przyszłości może coś jeszcze dojść
    3. cztery lampy błyskowe 550EX/580EX - ale będzie jeszcze piąta.
    4. pozostałe gadżety, baterie, filtry, ładowarki itp, itd..
    Czy ktoś posiada tą torbę? Jakie są wrażęnia?
    Czy możecie polecić ewentualnie inną OGROMNĄ torbę, bo obecnie czasem muszę chodzić z plecakiem i torbą na narzędzia Ogólnie nie zależy mi na przestrzeni na laptopa.
    Dzięki i pozdrawiam

Domyślnie

Hmm, a czy takie duże torby nie są czasem bardziej ryzykowne pod względem kradzieży niż większy plecak?

Domyślnie

Jak znasz jakiś podobnie wielki plecak, to proszę o wskazówki.

Domyślnie

Nie znam ogromnych plecaków, ale w takiej sytuacji odezwałbym się do jednej z rodzimych firm szyjących plecaki typu JPA i poprosił o realizację własnego projektu ze wszystkimi bajerami.

Domyślnie

Witam,

"System" mi się rozbudowuje i potrzebuję w czymś nosić cały ten majdan. Początkowo myślałem o plecaku np. typu slingshot. Niestety, mimo zalet, ma też wady. Przede wszystkim, ograniczona dostępność do sprzętu. Torba jest jak dla mnie poręczniejsza. Poza tym, nie zawsze mogę wziąć plecak. Nie będę na marynarkę zakładał zakładał garba . Mógłbym wziąć torbę, ale tu też jest jakieś "ale". Na dłuższe wypady - plecak jest poręczniejszy.

Wydaje mi się, że rozwiązaniem jest torboplecak typu:

1. Mekko TB610
    Opis Mekko TB610

2. Torboplecak firmy Zoom

W związku z tymi torboplecakami mam kilka pytań:
    - Czy ktoś zna te produkty? Jeśli używa, co o nich sądzi? Czy się sprawdzają?
    - Czy zmieszczę do nich korpus (500d), z gripem i bez, krótki zoom standardowy (T lub C 17-55"), 50 mm, 70-210 3.5-4.5 (a najlepiej 70-200 f.4L - wiem, jest trochę za długi) i w przyszłości 100 mm macro oraz lampę?

Z góry dziękuję za pomoc

i pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Wojtek
    Ostatnio edytowane przez dystych ; 25-11-2009 o 17:17

Strona 240 z 339 PierwszyPierwszy ... 140190230238239240241242250290 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów