Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jako że kiedyś tu polacałam LowePro Nova AW 190 to chciałabym się z tego wycofać. Torba sama w sobie nadal bez zarzutu, ale mocowanie paska jest fatalne. Już 2 razy wypiął mi się karabinek i cała torba zleciała na ziemię (raz tuż po zmianie obiektywów i nie zamknięta ;]) -- dobrze tylko, że akurat nie biegłam...

Nie wiem jak to wytłumaczyć... po prostu ta ruchoma część karabinka, która powinna się blokować po wewnętrznej, wypada na zewnątrz. Parę razy to zauważyłam, ale te 2 razy nie...
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Coś już napisał Awatar raaf
    Miasto
    3 City

Domyślnie

Muszę kupić jakiś toploader na aparat. W chwili obecnej używam Lowepro Nowa 2 i Slingshot-a 200, ale na potrzeby wycieczek górskich wymyśliłem sobie, że toploader będzie lepszy.Na wycieczki zabieram 2 szkła ( patrz stopka ) - chciałbym wiedzieć co maksymalnie podpięte mogę włożyć do środka. Do drugiego szkła pewnie zakupię Lens Case i powędruje do plecaka. Wybór mój padł na LOWEPRO Rezo TLZ 20. Może ktoś podpowiedzieć czy to dobry wybór? Rezo planuję używać właściwie tylko na górskich wycieczkach.
    350d zagripiony +kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raaf Zobacz posta
    Muszę kupić jakiś toploader na aparat. W chwili obecnej używam Lowepro Nowa 2 i Slingshot-a 200, ale na potrzeby wycieczek górskich wymyśliłem sobie, że toploader będzie lepszy.Na wycieczki zabieram 2 szkła ( patrz stopka ) - chciałbym wiedzieć co maksymalnie podpięte mogę włożyć do środka. Do drugiego szkła pewnie zakupię Lens Case i powędruje do plecaka. Wybór mój padł na LOWEPRO Rezo TLZ 20. Może ktoś podpowiedzieć czy to dobry wybór? Rezo planuję używać właściwie tylko na górskich wycieczkach.
    http://canon-board.info/showthread.php?t=48290

tu masz mój opis odnośnie Toploadera 65. W sumie więcej tam jest o lens kejsach, ale są obrazki i jest kolorowo. Siedzi tam 20D z gripem.
    Nie jestem pewien czy Rezo TLZ połknie jakieś body z gripem i obiektywem. Ale nie pamiętam na pamięć

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów