Strona 221 z 339 PierwszyPierwszy ... 121171211219220221222223231271321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 201 do 2 210 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Domyślnie

Fakt, duża jest. Czasami aż za duża jak chcesz się przecisnąć gdzieś w ciaśniejszych miejscach. Ale to kwestia przyzwyczajenia się.

To mój pierwszy plecak, wczesniej używałem tylko toreb ale jak to bywa trochę szkieł doszło, drugie body.. i po kilku godzinach ze sprzętem ramię nadawało się do wywalenia. A co dopiero utrzymać puchę z jakimś tele.

jak szukasz czegoś uniwersalnego ale jednocześnie zdolnego pomieścić wszystkie szkiełka, puszki i chcesz mieć jeszcze miejsce na jakiś "rozwój"... no ciężko będzie. Zainwestowałem w Saharę... nie żałuję. Spisuje się świetnie, chociaż ostatnio służy głównie jako wielki schowek na cały sprzęt

Początki nałogu

Domyślnie

Hej, a czy ktoś z Was miał do czynienia z torbą Lowepro Classifieds 160? Czy zmieści się do niej C20D z gripem (w przyszłości C50D z gripem) i zapiętym EF-S 17-55/2.8?

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

Dzisiaj zakupilem toploader 75 AW polecam kazdemu kto chce miec przy sobie cos w co zmiesci body z gripem i podpietym szklem w moim przypadku zestaw canon 5 d mark 2 + grip + tamron 70-200 f/2.8 wlazi, dodakowo jest boczna kieszen na lampe i 2 mniejsze na podreczne *******y, calosc dodakowo wyposazona w pokrowiec przeciwdeszczony, dzieki kompletowi zaczepow mozna nosci na plecach jak plecak (wszyty material dzieki czemu plecy nie beda sie tak pocic) lub na ramieniu, specjalne szelki i paski w komplecie. Toploader wykonany jest bardzo dobrze i teraz przetestuje go w boju
    Canon FF

Domyślnie

Właśnie wróciłem ze sklepu foto.
    I porażka!

Przymierzyłem Flipside 400 i o mało mój sprzęt nie znalazł się na ziemi.
    Wsadziłem sprzęt do plecaka, zapiąłem, założyłem, przypiąłem pas i do dzieła....

Odwróciłem go, żeby znalazł się na brzuchu, rozpiąłem (z pewnym trudem, bo przeszkadzały mi "motylki", albo ten kawałek materiału który je zasłania) i nagle, prawie cała zawartość wyleciałaby mi na podłogę.

Plecak znalazł mi się prawie przy kolanach, zamiast (tak, jak jest to pokazane) trzymać się pionowo, umożliwiając wyjęcie sprzętu.

Nie wiem, czy coś źle zrobiłem (??), ale podziękowałem od razu.

Drugi był CompuTrekker AW.

Plecak nawet fajny, choć niczym specjalnym się nie wyróżnia, ale niestety, też odpasł.
    Jest po prostu za płytki.
    Body z gripem wystaje i to całkiem sporo.

Ciekaw jestem, jak z głębokością Sahary, bo jeśli jest tak samo, to będę miał poważny problem z wyborem plecaka.

Domyślnie

Głębokość Sahary? Mieści puszkę z gripem, wsadzonym szkłem w dół. Puszka standardowo 40D ale nawet 1dmk2 wlazł.

takie coś wygrzebałem. co prawda to materiały producenta ale w sumie przydatne.

no i to jeszcze:

http://www.cyberfoto.pl/recenzje-i-t...pro-sahara.htm

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Niestety nie dam rady przejrzeć wszystkich tych postów bo jest ich 229 stron. Czytając ostatnich kilka stron nie natknąłem się na takie pytanie więc sam je teraz zadam.

Czy wie ktoś gdzie można dostać takie obudowane/"troche pancerne" skrzynie/walizy na sprzęt studyjny? Chciałbym w środku zmieścić 2 lampy, generator i jakies kabelki... ewentualnie generator moge sobie odpuścić i zapakować gdzie indziej.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DominikD Zobacz posta
    Czy wie ktoś gdzie można dostać takie obudowane/"troche pancerne" skrzynie/walizy na sprzęt studyjny? Chciałbym w środku zmieścić 2 lampy, generator i jakies kabelki... ewentualnie generator moge sobie odpuścić i zapakować gdzie indziej.
    szukaj na Allegro i nie tylko walizek firmy - Peli

przykladowo: http://www.allegro.pl/item717425741_..._z_pianka.html
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uzależniony

Domyślnie

A choćby na cyfrowych szukałeś?
    W dziale "Torby i pokrowce" > "walizki/skrzynie".
    Generalnie nie jest to chyba taki problem jeśli tylko jest $, chyba, że chodzi o coś bardziej egzotycznego (?).

Zablokowany

Domyślnie

mini21 - Na jakie body z gripem Lowe Compu jest za płytki dla ciebie? Ja w nim nosiłem jedynki, które są z natury wysokie. Dwie za każdym razem i pięknie śmigał.

Domyślnie

No to nie wiem. Jak włożyłem D200 z gripem to po zamkięciu klapy kawałek wystawał.

Strona 221 z 339 PierwszyPierwszy ... 121171211219220221222223231271321 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów