Cytat Zamieszczone przez Bajo Zobacz posta
Witam Pany !
Za niedługi czas wybieram się na miesięczny wyjazd fotograficzny do Londynu, potrzebuję plecaka który pomieści laptopa 17" 400D z taronem, 70-200 i szerokokątną tokine oraz jakieś ksiazki i rzeczy codziennego użytku gdzyż jade tam również w celach naukowych , chodzi o to by do plecaka prócz sprzętu weszła bluza albo płaszcz przeciw deszczowy
Móje jedyny typ to Naneu Pro K4L bo wydaje się odpowiednio duży i wydaje mi sie że gwarantuje mi wszystkie rzeczy wymienione powyżej , chciał bym pozanć wasze zdanie na ten temat
Pozdrawiam Bajo
Ja bym Ci polecił National Geographic NG5737 ale cena, szczególnie w Polsce mocno przegięta.

Ktoś wcześniej szukał damskiej torby na aparat. WIęc powiem tak. O ile nie przepadam za firmą sony tak z damskich toreb do aparatów chyba żadna nie jest w stanie się równać z tą torbą.

http://www.cyfrowe.pl/aparaty/sony-lcs-tt10--torba.html

największą jej zaletą jest to że nie wygląda jak torba foto a mieści spokojnie 30D+70-200/2,8 dodatkowo sigmę 10-20 canona 50 tamrona28-75 i lampę ex430 plus zapas baterii, i duperele potrzebne kobiecie czyli telefon błyszczyki i inne drobne graty.
W opisie na tej stronce jest podane zdecydowanie mniej niż faktycznie się mieści wystarczy sobie porządnie poukładać przegrody. Wiem bo szanowna małżonka właśnie jej używa.