Strona 217 z 357 PierwszyPierwszy ... 117167207215216217218219227267317 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 161 do 2 170 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Uzależniony

Domyślnie

Jestem na stronie 181 a przeglądam od "tyłu" (...)
    Hmm... mogłem się pomylić, ale pisząc poprzedni post poważnie wydawało mi się, że w temacie tego plecaka coś jeszcze było :neutral: Może nie w tym wątku? W każdym razie powodzenia, a jak coś znajdziesz, to tu napisz, bo to chyba najtańsza tego typu propozycja i pewnie będzie co jakiś czas się wynurzać ;-)

Pabloq
    Guest

Domyślnie

Witam
    Może ktoś podpowiedzieć jaki plecaczek na foto i laptopa tak do 250 zł ?
    Konkretnie Laptop 15”, 400D z gripem nabity Sigmą 17-70, obok Sigma 70-200 z czasem jakaś lampa i 50 1.4 niczego więcej nie potrzebuje.

Coś już napisał

Domyślnie

Pabloq - używam już kilka miesięcy LowePro Fastpack 250. Mieszcze tam 20d z gripem, podpiete 24-105, obok sigma 10-20, canon 50 i lampa. Spokojnie Twój zestaw też się pomieści. Puche z 17-70, przed tym pięćdziesiątka. Pod 70-200, nad lampa. Jest też komora na pierdoły i komora na laptopa. W moim przypadku Mac 15,4 w kondonie
    Zamawiałem w RTV Euro AGD przez neta. Jak zamawiasz w dzień roboczy to naspępnego dnia możesz pomacać w sklepie i sie zdecydować.
    Plecan nosi sie bardzo wygodnie. Ma pas biodrowy poprawiający komfort w długich trasach. Jedyne do czego można sie przyczepić to brak możliwości przyczepienia statywu czy czegokolwiek innego. Dostęp jest dobry. Wystarczy zdjąć jedno ramie przekręcić plecak i wszystko wygodnie wisi na brzuchu.

Pabloq
    Guest

Domyślnie

lubiebardzo - dzięki za podpowiedz, plecaczek faktycznie całkiem fajny.
    No to pora na allegro sprzedać Nova 4

Domyślnie Torba na 5d z gripem ?

Witam serdecznie !

Panowie pomozcie w jaka torbe (najmniejsza) zmiesci sie Canon 5d z gripem no i ewentualnie lampa do tego ?

Mam plecak mini-trekker i z nim wszystko ok, ale potrzebuje czegos mniejszego tak zeby zabrac body 5d + 50mm no i ewentualnie lambe blyskowa serii 580 EX

Pozdrawiam

Początki nałogu

Domyślnie

Mekko C6 jest fajna, ewentualnie Mekko R3X, ale może być już za duża. Ogólnie polecam firmę, przyjemne torby produkują ;-)
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

Zablokowany

Domyślnie

Mam mekko R3X (wiele o niej pisałem na forum - dobrego) - właśnie ją sprzedaję (przesiadka na Domke). R3X zmieści ci spokojnie to to potrzebujesz. C6 z czasem może okazać się za mała.

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Szukam plecaka, który pomieściłby sprzęt ze stopki + ładowarki i inne filtry.

Przy tym chciałbym zmieścić "coś jeszcze" np bluzę, czy litrową butelkę cisowianki. Do tego wszystkiego WOLAŁBYM, żeby dostęp do sprzętu był na plecach, tak by w tłumie ludzi nikt go nie wyciągnał.

Zastanawiałem się nad Naneu Pro Bravo - link - ale poczytałem i stosunek mam ambiwalentny - dość że wkładka na sprzęt podobno pyli i mechaci się to też sporo głosów przeczytałem o tendencjach do przedzierania się materiału.

Pomyślałem więc o Lowepro Flipside 300 - link - ale ten zmieści tylko sprzęt.

Dłuższą chwilę zastanawiałem się nad CASE LOGIC SLRC 5 - link - ale z tego bajecznie łatwo pozbawić mnie aparatu, no i poza sprzętem też nic nie wejdzie.

Szczerze mówiąc pogubiłem się Budżet, jaki mam to max 300 zł.

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Mam Tamraca Adventure 7, całkiem przyjemny plecaczek i powinien spełnić Twoje wymagania. Poza tym wygląda jak normalny plecak, polecam.

Tamraca Adventure Series
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Witam
    Szybkie pytanie. Potrzebowalbym torbe na ramie (glupio na slub z plecakiem pojsc), do ktorej wepchnal bym zagripione 400D z 50/1.8, do tego ma sie tam zmiescic 70-200/2.8, dwa mniejsza szkla, jakas lampa i akcesoria..

Ciezko mi cos wybrac patrzac tylko na fotki zdjec na allegro. Mozecie cos polecic?
    Na świat spoglądam przez armatę...

Strona 217 z 357 PierwszyPierwszy ... 117167207215216217218219227267317 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów