Potrzebuję czegoś co będzie tak pojemne jak computreker, ale na ramię...
Patrząc po rozmiarach, to 550AW jest ciut za mała...
Tamraca muszę gdzieś przymierzyć..
Potrzebuję czegoś co będzie tak pojemne jak computreker, ale na ramię...
Patrząc po rozmiarach, to 550AW jest ciut za mała...
Tamraca muszę gdzieś przymierzyć..
Ja wczoraj wpakowałem swoją stopkę w compu kolegi, zająłem cały plecak (wyjąłem klamoty z mojego mekko r1X). Tamrac pomieściłby to z pewnością. Pamiętam, że jak miałem tamraca to ten sam sprzęt właził mi do lowe mini trekker - a komory na sprzęt mini i compu są takie same.
Właśnie o nim myślę (tamrac 8 ), ale bez obmacania się nie obejdzie..
Czy dobrze wyczytałem wcześniej że Hama Defender 210 to rozmiarowy odpowiednik D550 Lowepro ? Styka na ilość sprzętu podaną przeze mnie ?
hejka!
zbieram się, żeby sobie kupić plecak na aparat (w podpisie) i lapka 15,4''. zastanawiałem się nad kupnem Katy DR-467 czy też Naneu Alpha Pro. Zna ktoś może sprawdzone i tańsze rozwiązania? Nie wiem np. 180 PLNów?
ps. no i żeby to było estetyczne (czyt. czarne)
5D + GRIP + 50/1.8 + 17-40/4
Zamów sobie tego tamrac 8 w rtv agd do odbioru w sklepie - cena lepsza niż na allegro269 PLN - jak ci nie poejdzie to nie odbierasz i tyle
Ja własnie walcze z upchaniem mojego sprzętu. Napewno wchodza 5D + 50D z zapiętymi obiektywami + gripami + lapa - ale nie mam jeszcze koncepcji przegródek co i jak![]()
Ostatnio edytowane przez adi760303 ; 01-04-2009 o 14:23
A wiec tak. Do tej torby wchodza 5D+grip+24-70 + 50D+grip+stałka50 (bo krótka), na stojąco 580EXII + 17-55 - do gównej komory. reszta bajerow do kieszonek (baterie, akumlatorki, karty pamieci, ladowarka, wizytówki)
Za cholere na razie nie mam koncepcji jak upchac tam 70-200 i zastanawiam się czy jest sens to tam upychac - w końcy się nie wyprowadzam i jakiś sprzęt w domu musi się zostawić![]()
Za mały.
Poza tym, Tamrac nie ma patentu wyciągania aparatu bez odpinania klapy.
Po dwóch przymiarkach, nabyłem Hama Defender 210 - wygląda na to że spełnia oczekiwania. Wchodzi pionowo 5d z 24-70 L z założonym tulipanem ( normalnie , a nie złożonym ).
Jeśli są chętni, zdam fotorelację.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a lowepro computrekker ?
Ostatnio edytowane przez Flanel ; 01-04-2009 o 19:08 Powód: Automerged Doublepost