Znalazłem jeszcze coś o domke F3X, mała, a ile mieści http://www.cambags.com/camera_mainpa...x_frames.htm&2
himi - dzieki za info, niestety biore pod uwage raczej tylko tamraca lub bardziej lowepro - powod - zamykane to na zamek szczelnie, mam PEWNOSC ze nic nie wyleci jak zamkniete, no i wysciolka w srodku. Patrzylem na domke i ta druga torbe - niestety nie podoba mi sieWiem ze to nie rewia mody z torbami foto ale to tez musi jakos zgrabnie wygladac. Co do inwerse - jednak bardziej torba niz taki wynalazek bo np majac garniaka i trzymajac to na biodrze? Chyba jednak pojde na kompromis i wezme Lowepro Nova 180 AW. Myslalem na Nova 4 ale 180tka ciut mniejsza a to samo wchodzi. Ma byc male i miescic dokladnie to co wczesniej napisalem
![]()
Dzieki za pomoc.
ps: swoja droga to w UK taka 180tka kosztuje 100zl wiecej jak w polsce. Masakra![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Witamswoja droga tez sie musze rozejrzec za plecakiem na +/- tygodniowe wypady w tatry z aparatem. Jakich plecakow uzywacie na takie wyprawy?
Ostatnio byłem na 4-dniowym urlopie nad morzem. Mnóstwo spacerów po większych pagórkach. Lowepro Vertex 200AW spisał się fantastycznie. W środku 5d z gripem + 3 obiektywy i jeszcze miałem mnóstwo miejsca. Na upartego upakowałbym się na tygodniowy wypad w góry. Polecam.
Ciemna puszka i jasne słoiki
------------------------------------------------------
Sugerujesz, że kokosy migrują?
himi, a czy do domke f-5x wszedlby zgripowany 5D z 35tka na nim? Chodzi mi o szerokosc. To chyba jedyna torba domke ktora ma zamek i jest malaDosc fajna ale droga.
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Witam mam zamiar kupić plecak jak wiadomo nie jest to tania impreza myśląc o firmie tarmac lub lowepro dlatego nasuwa mi się pytanie czy taki plecak będzie ok ktoś ma lub używa http://allegro.pl/item612558309_jpa_...sony_alfa.html
Zamówiony podzielę się wrażeniami,pozdrawiam
już jest!!! Świetny sztywny w wykonaniu gwarancja polecam!!!
Obyś był tak zadowolony za dwa lata![]()
Plecak foto za 139zl?
A j za swoj zaplacilem 800, przeplacilem
![]()