Strona 191 z 339 PierwszyPierwszy ... 91141181189190191192193201241291 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 901 do 1 910 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Gliwice

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez vietcargo Zobacz posta
    Kiedyś któryś z użytkowników chwalił plecak JPA Monster za stosunek cena/jakość. Co o nim sądzicie? Muszę szybko coś kupić, myślałem o Naneu Pro Military Ops Lima, jednak jest praktycznie nie do dostania w Warszawie.

JPA Monster:
    http://www.jpa.com.pl/?sklep,doc,pol...ecamy,ant.html

Ja kupiłem tydzień temu ten plecak i jest naprawdę bardzo ale to bardzo dobry! Za tą cenę nic lepszego nie znajdziesz...
    Plecak jest super wygodny-przy 10KG nie czujesz, że masz go na plecach, naprawdę fajnie uszyty-pełen luksus za cene 139zł....
    Myślałem w sumie że to jakaś tania lipa-a okazało się bardzo ciekawym i naprawdę konkurencyjnym rozwiązaniem. Oglądałem także lowepro i dużo jakością nie odbiega!-o ile wogule odbiega, no może nie ma naszywki "lowepro"

Plecak pomieścił 350D z gripem, z założonym 55-200, a w przegródkach kit, lampa 430EX, body canon 500, manualne obiektywy-helios i jupiter 9, *******y typu baterie, fotocele, wyzwalacze radiowe(3+nadajnik), ładowarki, konwerter fisheye, 2 statywy i jeszcze pół plecaka wolnego :P
    (spokojnie zmieści się do tego 70-200 i pewnie zostanie jeszcze trochę wolnego-naprawdę bardzo pojemny.)

gdzie w torbie moglem trzymać tylko canona z gripem, tamrona 55-200 i heliosa.

Naprawdę polecam ten plecak
    a i warto wspomnieć, że przesyłka idzie kurierem max 24h. za 13,50!
    / 6d / C15mm Fisheye / C17-40 / C50 1.8 STM / C135 2.0 / Fujifilm x100s / 430EX II / 2x YN685 / Voigtlander Bessa R4a + 21mm f4 + 35mm f2.5
    http://adamlakomy.pl - PORTFOLIO
    http://photoskateboarding.blogspot.com - skate portfolio

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oszczepnik Zobacz posta
    Adi.....
    Zlituj się dawaj te fotki
    ja mam ciśnienie
    przepraszam ale weekend miałem wyrwany z kalandarza. Postaram się zrobić te fotki jak najszybciej. Chodz ta troba do mega pojembych nie nalezy ale smialo miesci 2 lustrzanki z obiektywami + dodatkowe obiektywy + lampe + duzo dodatkowych potrzebnych kieszonek (dla mnie fajna sprawa znaczenie baterii (paluszków) pełnych od wyładowanych.

Zablokowany

Domyślnie

Ależ do musi być duże

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Mam wrażenie że jest większa od Lovepro 5 AW.

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Sprawdź czy do środka zmieści się do 5 AW roczne dziecko

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Ups no tak nie skojarzyłem.

Domyślnie

Rozumiem że na tych fotkach puszki są ze szkłami-jakie szkiełka jeśli można.

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

środkowy to 5d z 24-70 L ( + osłona rozłożona ) w rogu 20D + 35L

Domyślnie

Oglądałem tą torbę wczoraj na targach w Łodzi jest OK tylko nawyk otwierania do siebie a nie na odwrót ale można się chyba przyzwyczaić.Wielkie dzięki.

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja jeszcze napiszę odnośnie Hamy. Dziś pierwszy z nią wypad na plener - po 5 godzinach z załadowaną po brzegi torbą, o dziwo - stwierdzam że jest wygodnie - ale preferowałem noszenie nie na ramieniu normalnie, tyko przełożoną po skosie. Tak jak byłem sceptyczny przymierzając się w domu, tak po dzisiejszej wyprawie, jestem bardzo zadowolony z torby.

Strona 191 z 339 PierwszyPierwszy ... 91141181189190191192193201241291 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów