Ja się pro 12 zaklinowałem kiedyś w wąskim wejściu na chór w kościele, wówczas powiedziałem ,,pas''![]()
Ja się pro 12 zaklinowałem kiedyś w wąskim wejściu na chór w kościele, wówczas powiedziałem ,,pas''![]()
Porównywałem dziś na Targach Łódzkich Defender 220 i 210 . ta pierwsza to kolos ,210 chyba będzie akurat , tylko te przegródki jak dopasować . Chyba jeszcze poczekam.
Witam, może ktoś będzie w stanie mi pomóc...
Szukam torby która musi spełniać trzy warunki:
1) Mieści 450D, Sigme 17-70, mały standard i 200/4 (ew. lampa/dodatkowy mały obiektyw - max 90mm)
2) Wygląda, że się tak wyrażę, cywilnie (ew można z niej po prostu wyciągnąć przegródki i normalnie używać na inne rzeczy)
3) Ma rozsądną cenę (do ~150 zł)
Dziękuję za ewentualne sugestie!
Działałem samPomogła determinacja
Flanel - dzięki wielkie za świetną robotę, wszystko niby ok ale te przegródki faktycznie takie sobie, lepiej by było bez kombinacji, znaczy proste bez wycięć.
A może ktoś z forumowiczów ma fotkę Tamraca 8 lub 12 ze sprzętem w środku, będę wdzięczny.
pozdr
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
Czekamy na te fotki torby ze sprzętem.
Kiedyś któryś z użytkowników chwalił plecak JPA Monster za stosunek cena/jakość. Co o nim sądzicie? Muszę szybko coś kupić, myślałem o Naneu Pro Military Ops Lima, jednak jest praktycznie nie do dostania w Warszawie.
JPA Monster:
http://www.jpa.com.pl/?sklep,doc,pol...ecamy,ant.html