eee Vitez.. przyznaj sie.. tez bys taka chcial miec ;-)
eee Vitez.. przyznaj sie.. tez bys taka chcial miec ;-)
wiesz ja tu w polsce tylko chwilowo jestema tam gdzie bywam po prostu ludzie sobie albo kupuja sami albo nie potrzebuja wogóle
poza tym ta część z logiem się zawsze odwija do góry, że nie widać
no i dla uściślenia nie dla szpanu taki wybór, a wręcz przeciwnie. pierwotnie miałem inną torbę 10$ droższą, kupioną w j&r w departamencie ogólnym, ale jak się okazało 30 minut póxniej znalazłem departament fotograficzny, gdzie torba canona była a)tańsza, b)pojemniejsza c)wygodniejsza d)ładniejsza
jakbym chciał szpanowac to bym sobie koszulkę kupił
![]()
Ja uzywam plecaka Delsey gopix, znakomity sprzet, kilka razy spadł mi z ramienia na beton, nic sie nie stało, a miesci sie w nim: lustrzanka z gripem, ładowarki 2 (jedna do bp-511, druga na paluszki, 550EX z kablem ttl i wysiegnikiem pionowym, 4 szkła (z czego spokojnie 70-200) i kupa innych duperałów, nawet drukarka termosublimacyjna cp200 sie miesci z wkładami, plecak wygodny, ergonomiczny, ma dodatkowo kieszenie na suwaki po bokach i z przodu, szaro czarny, jednym słowem jestem BARDZO zadowolony. no i koszt nie jest drogi, około 250 zł w stodole mozna trafić. zależy od wersji.
w lecie sprawilem sobie plecak Acropolis ФР-2 roboty ukrainskiej. okolo 280zl za pojemnosc rzedu Expedition 7 Tamraca (choc oczywiscie i nie tej klasy wykonanie) - miesci sie 10D ze szklem, Image Tank, mocowania Cokina, cala bateria filtrow i jeszcze jest mnostwo wolnego miejsca. w dodatkowych kieszeniach jest miejsce na suchy prowiant, termos, kompas, ...
torba to nie to. po calodniowym szwendaniu z plecakiem moze i czuc krzyz, ale to i tak lepiej niz ramie. a jednak duzo wygodniej sie wspinac po skalach...
Mam taki tylko mniejszy - na G3 wieki temu kupilem sobie oryginalny, aksamitny pokrowiec Canona 8) .Zamieszczone przez Czacha
Lezy i kurzy sie teraz - chce ktos?.
Miesci G3 bez tulejki (dlatego go nie uzywalembo tulejke wiecznie zapieta mialem).
Już od miesiąca odklejam z paska w 10D 4 literki.
Na pasku jest napisane CANON DIGITAL,
Po operacji od której zabieram sie jak pies do jeża zostanie CANON GIT.
Fajnie, ale oderwać te gumowe literki to zgroza. robie to wykałaczkami, idzie jak po grudzie.
//mj
Hihi, zgłoś sie na korepetycje do mojej żonyZamieszczone przez Aszu
![]()
Pasek od 10D to i tak jest pikuś w porównaniu z 20D.
Trochę za daleko mieszkacie, chyba że spotkamy się na nartach gdzieś w Alpach.
A tak w ogóle to b. dobry pomysł, dac żonie pasek od aparatu niech dzierga.
A i przy okazji, gdzie nosicie aparaty w zimie, czy w ogóle zabieracie je na stoki?
//mj
My się ostatnio wybraliśmy na sanki ( www.zweisimmen.ch - polecam ;-) ). Ja myśląc, że porobię jakieś fotki, wziąłem plecak, nawet ze statywem przymocowanym. A skończyło się na tym, że sanki były tak fajne, że jeździłem w kółko tam i z powrotem z całym sprzętem na plecachA momentami było do kilkudziesięciu km/h...
Super, Strona po niemiecku. Oj nie lubię, nie lubię. (jak ja zdałem egzamin na studiach z tego języka - sam nie wiem)
[ Dodano: 30 Grudzień 2004 ]
Ale góra, nasze górki to ośle łaczki, a ile wyciągów.
//mj