Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

a zauwazylem Loverpro EX 140
    http://www.torbylowepro.pl/product_i...roducts_id=526

czy to sa jakies gorszej jakosci torby (seria) ? - od Nova
    Canon 450D + 18-55 IS + 55-250 IS, Sandisk SDHC EXTREME III 4GB

Bywalec Awatar krzy
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

nie znam tych EX 140
    miałem LOWEPRO Nova 1 i wiem, że to co piszą o dodatkowym obiektywie wetkniętym obok aparatu nie sprawdza się. To musiałby być naprawdę jakiś "szczupłopłaski" i krótki obiektyw ! Tam nawet lampa nie wchodzi. Oczywiście myślę o obiektywach większych niż EF 50/1.8
    Jak używałem Nova 1 to odczepiłem wewnętrzne przegródki, jedną położyłem na dole płasko i aparat wkładałem bokiem. Dzięki temu prawa strona aparatu była na górze więc łatwo było wyjąć za uchwyt, który normalnie trzyma się ręką podczas fotografowania (chyba bez obrazków wiecie o co mi chodzi?),. Fajnie, mała torba, ale już NIC więcej nie wejdzie!
    Portal jak zapakujesz tak jak pokazują na obrazkach np:
    http://products.lowepro.com/product/Nova-10AW,1972.htm view nr 2 to później zanim wydobędziesz sprzęt... zajdzie słońce i nie zrobisz fotek :grin:
    przemyśl sprawę... , a najlepiej weź sprzęt do sklepu i poprzymierzaj, sprawdź czy wygodnie można wyjąć i ile zostaje miejsca.

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzy Zobacz posta
    ... a najlepiej weź sprzęt do sklepu i poprzymierzaj ...
    I takie rozwiązanie moim zdaniem jest najlepsze. Zrób sobie wycieczkę do dobrze zaopatrzonego sklepu foto i "namacalnie" sprawdź jaki typ torby (niekoniecznie tylko i wyłącznie modele firmy Lowepro) będzie Tobie najbardziej odpowiadał.
    EOS + Speedlite

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów