Strona 17 z 357 PierwszyPierwszy ... 715161718192767117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Witez, KOSZTY!!! Utrzymanie kobiety - na jako takim przyzwoitym poziomie - jako pomocnika fotografa jest zupelnie nieoplacalne (Diamonds are a girl's best friends, etc.). No chyba, ze funkcja targania i zapodawania sprzety jest funkcja dodana i bonusowa. Wtedy ok.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Proste to bylo - trzy komendy (wszystkie obiektywy maja napisy na dekielkach) : Sigma! Tamron! Canon! 8)
    Przebijam: u mnie się tak nie da (3xCanon), ale moja żona sama sie domyśla kiedy (i na co) zmiana

A skoro już po raz kolejny wazelinuję: żona właśnie zabrała się mozolnie za wypruwanie wielkich oblesnych napisów CANON EOS DIGITAL z paska do 20D. Tempo - 3 literki na dzień... Dla chcących zrobić to samo: nie próbujcie rozkładać paska na dwoje w celu "przyspieszenia" - to nic nie da, tam w środku jest jakiś obleśny klej

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Proste to bylo - trzy komendy (wszystkie obiektywy maja napisy na dekielkach) : Sigma! Tamron! Canon! 8)
    Przebijam: u mnie się tak nie da (3xCanon), ale moja żona sama sie domyśla kiedy (i na co) zmiana

A skoro już po raz kolejny wazelinuję: żona właśnie zabrała się mozolnie za wypruwanie wielkich oblesnych napisów CANON EOS DIGITAL z paska do 20D. Tempo - 3 literki na dzień... Dla chcących zrobić to samo: nie próbujcie rozkładać paska na dwoje w celu "przyspieszenia" - to nic nie da, tam w środku jest jakiś obleśny klej
    a nie lepiej kupic porządny piankowy pasek a ten zostawić na sprzedaż kiedyś z aparatem?

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    a nie lepiej kupic porządny piankowy parek a ten zostawić na sprzedaż kiedyś z aparatem?
    Akurat pasek od 20D mi pod względem wykonania wyjątkowo odpowiada Jest dużo lepszy niż ten który dawali z 10-tką.

[ Dodano: 06-12-2004, 11:19 ]
    (..)
    TYTUS TNIJ CYTATY

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a nie lepiej kupic porządny piankowy pasek a ten zostawić na sprzedaż kiedyś z aparatem?
    Tytus...
    A obiecales:
    http://canon-board.info/viewtopic.php?p=19986#19986

Za stary jestes by sie dobrych manier w Internecie nauczyc? To forum obsluguje opcje 'Ignoruj' - chcesz zaczac gadac sam do siebie bo nikt takiej niewychowanej osoby nie bedzie chcial czytac?

P.S. Ja specjalnie zostawilem duzy cytat... by pokazac jak to ujowo wyglada

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

A skoro już po raz kolejny wazelinuję: żona właśnie zabrała się mozolnie za wypruwanie wielkich oblesnych napisów CANON EOS DIGITAL z paska do 20D.
    Próbowałem, ale nie umiem jakoś mi sie nie pruje...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    A skoro już po raz kolejny wazelinuję: żona właśnie zabrała się mozolnie za wypruwanie wielkich oblesnych napisów CANON EOS DIGITAL z paska do 20D.
    Próbowałem, ale nie umiem jakoś mi sie nie pruje...
    Bo tego się nie da tak po prostu wypruć. To jest mozolna robota, z pincetą, nitka po nitce

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez "Vitez
    Tytus...
    A obiecales:
    http://canon-board.info/viewtopic.php?p=19986#19986

Za stary jestes by sie dobrych manier w Internecie nauczyc? To forum obsluguje opcje 'Ignoruj' - chcesz zaczac gadac sam do siebie bo nikt takiej niewychowanej osoby nie bedzie chcial czytac?

P.S. Ja specjalnie zostawilem duzy cytat... by pokazac jak to ujowo wyglada
    sorry, ale po pierwsze przyzwyczajenie druga naturą człowieka, po drugie jakoś nie zauważyłem, by wcześniej ktoś się tym specjalnie przejmował, więc i ja niespecjalnie przykładałem do tego wagę, po trzecie jakoś trudno byłoby mi coś z tego postu wyciąć

może będę wszystko ciął?

ale pamietam skargi, że wtedy nie wiadomo, komu się odpowiada...

P.S.
    a po któreśtam trochę wk...ta koniecznośc bawienia się w cięcie postów przy pisaniu odpowiedzi, nie da się z tym czegoś zrobić?

no i niech ktoś mi w końcu powie, jak mogę na stałe zwiększyć wielkość liter wyświetlanych na forum, oczy bolą jak cholera...

rzul
    Guest

Domyślnie

z Tamraca gorąco polecam plecak Velocity 9:

http://www.sklepfotograficzny.pl/sklep.foto/prod428/

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pewnie i fajny tylko mały.
    Jedyny plus że 10D z doczepionym 70-200 by mi się pewnie zmieścił.
    Tyle tylko że to mam już w moim dry zonie.

Strona 17 z 357 PierwszyPierwszy ... 715161718192767117 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów