dzieki za ostrzezenie - czyli jak zwykle co tanie to do d@#y
Wiec raczej zamowie na ebayu te szelki do Novy 5 - i tak wyjda z przesylka taniej o 60% niz u nas![]()
dzieki za ostrzezenie - czyli jak zwykle co tanie to do d@#y
Wiec raczej zamowie na ebayu te szelki do Novy 5 - i tak wyjda z przesylka taniej o 60% niz u nas![]()
A właśnie jak to wygląda przy zamówieniach ze stanów plecaków, toreb i innych takich pierdołek? Też dowalają z cła?
Z tego czego się dowiedziałem w POLUSA to na plecaki nie ma cła. Sam chyba zamówię przez nich Photo Trekkera (pomijając to że u nas jest niedostępny i tak się opłaci).
Maku
Zobacz na te ceny z ebaya:
http://stores.ebay.com/photococan_Lo...isplayZ2QQtZkm
Ja się właśnie zastanawiam czy nie brać Nature Trekkera, za takie pieniądze i przy teraźniejszym kursie dolca. Można pomyśleć i najwyżej jakieś zbiorowe zamówienie zrobić zawsze wyjdzie taniej za przesyłkę i przelew.
Pozdrawiam i dzięki dla snowboardera za link.
Rudi
Moim zdaniem to bzdura. Obyś się nie 'przejechał'!Zamieszczone przez maku
Możliwe że masz rację. Napisałem tylko czego się u nich dowiedziałem. Przed zamówieniem sprawdzę dokładniej.
Ale do noszenie sprzetu i tak najlepszy jest rozrosniety sekretarz, asytent czy inny stangret![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Oj przydałby się czasami. I żeby właściwe obiektywy podawał jeszcze we właściwym momencie.
Wlasnie tak. Na komende!
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Ja obecnie mam trzy... Sigme, Tamrona i Canona. Raz ta kombinacje juz uzywalem na przemian wszystkie a pomagala mi nosic i zmieniac moja dziewczyna.Zamieszczone przez Pszczola
Proste to bylo - trzy komendy (wszystkie obiektywy maja napisy na dekielkach) : Sigma! Tamron! Canon! 8)![]()