Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

jesli ktos ma i uzywa Lowepro NOVA 4 AW - prosilbym o opinie i ewentualne zdjecia z detalami, niestety torba niedostepna od reki w edynburgu wiec tylko zamowienie przez neta mi pozostaje, chcialbym do niej zmiescic to co w stopce + ewentualnie a niedalekiej przyszlosci jakies 70-200

jak sie wam (o ile sa uzytkownicy tej torby) jej uzywa ? jakies wady i zalety z codziennego uzytkowania ? teraz uzywam Lowepro Toploader 70AW ale jest za maly juz na cokolwiek, wiec rozgladam sie za czyms wiekszym

ewentualnie jesli sa jakies odpowiedniki NOVA 4 wsrod produktow lowepro albo konkurencji to prosze o wskazanie na co warto zwrocic uwage
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    jesli ktos ma i uzywa Lowepro NOVA 4 AW - prosilbym o opinie i ewentualne zdjecia z detalami, niestety torba niedostepna od reki w edynburgu wiec tylko zamowienie przez neta mi pozostaje, chcialbym do niej zmiescic to co w stopce + ewentualnie a niedalekiej przyszlosci jakies 70-200

jak sie wam (o ile sa uzytkownicy tej torby) jej uzywa ? jakies wady i zalety z codziennego uzytkowania ? teraz uzywam Lowepro Toploader 70AW ale jest za maly juz na cokolwiek, wiec rozgladam sie za czyms wiekszym

ewentualnie jesli sa jakies odpowiedniki NOVA 4 wsrod produktow lowepro albo konkurencji to prosze o wskazanie na co warto zwrocic uwage
    Do Nova 4AV na wyskość 70-200 nie wejdzie ,mam 5AW i tam jest ok.
    Mieszczę w niej dwie L ,trzy stalki male oraz jedną większą ,lampę oraz parę innych drobiazgów.Torba ta jest sztywna,stabilan ścianki dość grube ale za to nie obawiam się o sprzęt.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serbio Zobacz posta
    Do Nova 4AV na wyskość 70-200 nie wejdzie ,mam 5AW i tam jest ok.
    .
    70-200 zmiescisz ale tylko wersje 4 lub 4 IS.. o 2.8 zapomnij. Mialem 4 AW i 70-200 4 wchodzila na sztorc , tyle ze zapomnij o oslonie . bo tego co potrzebujesz to 4AW bedzie chyba za mala. 40D z gripem, 70-200 i lampa.. i juz niewiele co zostaje chyba ze upychac na sile... nie wiem czy warto! A jak ci sie znajdzie nastepne szklo to bedziesz na nastepna torbe wymienial. Faktycznie jak pisza koledzy, od razu wez sobie 5 AW i nie bedziesz mial na jakis czas klopotow a wszystko pomiescisz.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów