Pokaż wyniki od 1 601 do 1 610 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serbio Zobacz posta
    Czemu Jarek nie zainteresowaleś się torbą Nova 5AW ?
    Wielkościowo to podobna do Twojej torby Hama.
    raz - nie bylo nigdzie akurat w krakowie, 2, jedyny sklep ktory ja mial to cena 600 zl jest nie dla mnie za te torbe bo wiem ile ona kosztuje "normalnie") a nie chcialo mi sie bawic w wysylki i inne, chcialem sprzet wlozyc i sprawdzic jak i co wchodzi, a dodatkowo potrzebowalem jej na festiwal zeby szkla zapakowac wiec na zakup mialem 3 dni.

A poza tym w tej chwili nie zaluje zakupu z wielu rzeczy. Przede wszystkim , ze dostep do sprzetu mam tak szybki ze nawet z Reportera idzie dluzej wyciagac. Nie teksnie akurat za logami LowePro, Hame tez odprulem. Nie wierze w dozywotnie gwarancje , na Hame mam 20 lat.. nie sadze zeby tak dlugo u mnie rezydowala. Przeszla juz 2 sluby, przeszla 2 koncerty i jeden festiwal... jestem bardzo zadowolony!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Iras_PL Zobacz posta
    Witam,

Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z niewielką gabarytowo torbą, która zmieści w sobie niewielki laptop (13,3 cala), niewielką lustrzankę (450D), jeden albo dwa dodatkowe obiektywy + jakieś drobiazgi?

Mnie co prawda zdarzało mi się trafiać na torby do foto i kompa, ale wszystkie były przystosowane do notebooka przynajmniej 15,4 cala, a więc stosunkowo duże.

Pozdrawiam,

Iras
    Sprawdz sobie jeszcze torbe Naneu Pro Tango albo Sierra.. ktoras z nich jest wlasnie do foto i laptopa. WYkonanie mocne, trwale, miekkie w srodku i przede wszystkim torba wyglada dyskretnie. Sam mam Naneu Lime i nikt nie zgadl nigdy co i ile mam w srodku tej torby. a mialem w niej 4 szkla , lampe i puszke z gripem.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 11-08-2008 o 00:13 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów