raz - nie bylo nigdzie akurat w krakowie, 2, jedyny sklep ktory ja mial to cena 600 zl jest nie dla mnie za te torbe bo wiem ile ona kosztuje "normalnie") a nie chcialo mi sie bawic w wysylki i inne, chcialem sprzet wlozyc i sprawdzic jak i co wchodzi, a dodatkowo potrzebowalem jej na festiwal zeby szkla zapakowac wiec na zakup mialem 3 dni.
A poza tym w tej chwili nie zaluje zakupu z wielu rzeczy. Przede wszystkim , ze dostep do sprzetu mam tak szybki ze nawet z Reportera idzie dluzej wyciagac. Nie teksnie akurat za logami LowePro, Hame tez odprulem. Nie wierze w dozywotnie gwarancje , na Hame mam 20 lat.. nie sadze zeby tak dlugo u mnie rezydowala. Przeszla juz 2 sluby, przeszla 2 koncerty i jeden festiwal... jestem bardzo zadowolony!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Sprawdz sobie jeszcze torbe Naneu Pro Tango albo Sierra.. ktoras z nich jest wlasnie do foto i laptopa. WYkonanie mocne, trwale, miekkie w srodku i przede wszystkim torba wyglada dyskretnie. Sam mam Naneu Lime i nikt nie zgadl nigdy co i ile mam w srodku tej torby. a mialem w niej 4 szkla , lampe i puszke z gripem.