Strona 14 z 339 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzul
    z Tamraca gorąco polecam plecak Velocity 9:
    Mam Velocity 7 - to bliźniaczy, trochę mniejszy plecaczek... na rower genialny :P

Jest to idealny kompromis dla niezdecydowanych:
    - można nosić na ramieniu jak torbę,
    - można również w rece - ma odpowiednią rączkę,
    - można na plecach jak normalny plecak,
    - a gdy przyjdzie potrzeba można go błyskawicznie przerzucić na brzuch i pobawić się obiektywami

No i wygląda jak większy chlebak - nikt nie przypuszcza że w środku mam sprzęt za kilkanaście tysięcy... :P

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Mój dylemat się chwilowo rozwiązał w związku z prezentem świątecznym - Micro Trekkerem 200 Na razie wystarczy. I tak nie mam czym obłożyć środka No ale za jakieś 1.5 miesiąca jak dobrze pójdzie będzie już czym i oby się nie okazał za mały
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Domyślnie

Ja uzywam plecaka Delsey gopix, znakomity sprzet, kilka razy spadł mi z ramienia na beton, nic sie nie stało, a miesci sie w nim: lustrzanka z gripem, ładowarki 2 (jedna do bp-511, druga na paluszki, 550EX z kablem ttl i wysiegnikiem pionowym, 4 szkła (z czego spokojnie 70-200) i kupa innych duperałów, nawet drukarka termosublimacyjna cp200 sie miesci z wkładami, plecak wygodny, ergonomiczny, ma dodatkowo kieszenie na suwaki po bokach i z przodu, szaro czarny, jednym słowem jestem BARDZO zadowolony. no i koszt nie jest drogi, około 250 zł w stodole mozna trafić. zależy od wersji.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

w lecie sprawilem sobie plecak Acropolis ФР-2 roboty ukrainskiej. okolo 280zl za pojemnosc rzedu Expedition 7 Tamraca (choc oczywiscie i nie tej klasy wykonanie) - miesci sie 10D ze szklem, Image Tank, mocowania Cokina, cala bateria filtrow i jeszcze jest mnostwo wolnego miejsca. w dodatkowych kieszeniach jest miejsce na suchy prowiant, termos, kompas, ...

torba to nie to. po calodniowym szwendaniu z plecakiem moze i czuc krzyz, ale to i tak lepiej niz ramie. a jednak duzo wygodniej sie wspinac po skalach...
    www albo tez flickr

Dopiero zaczyna Awatar woland
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja uzywam takiego: http://www.lowepro.com/Products/Back...ver_AW_II.aspx
    Bardzo dobre rozwiazanie. Do gory sporo miejsca na rozne graty. Jak trzeba, to rzeczy potrzebna na dwa dni wyjazdu sie tam mieszcza A na dole sporo miejsca na sprzet foto. Wszystko swobodnie regulowane, mozna nawet odpiac przepone i z plecaka foto zrobi nam sie sporej pojemnosci normalny plecak turystyczny. Bardzo fajne rozwiazanie do miasta i w plenerze- rekawiczki i czapeczka + kanapeczki w gornej czesci a na dole aparat.

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

O wlasnie - bardzo podoba mi sie ten Rover AW - ile miesci sie do tej dolnej komory (tj. fotograficznej)? Moglbys opisac mniej wiecej? Dzieki wielkie z gory..
    Martin Gorczakowski

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krwisty
    O wlasnie - bardzo podoba mi sie ten Rover AW - ile miesci sie do tej dolnej komory (tj. fotograficznej)? Moglbys opisac mniej wiecej? Dzieki wielkie z gory..
    Capacity: large pro SLR with lens attached, 2-4 additional lenses up to 80–200mm f/2.8 and accessories

Top compartment size (Interior): 11W x 5.5D x 11H in. 28 x 14 x 28 cm

Bottom compartment size (Interior): 11W x 5.5D x 10H in. 28 x 14 x 25.5 cm

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

Vitez, no tak, to wiem chcialem bardiej jakis opis uzytkownika www.lowepro.com tez moge sobie przegladnac . W sumie milo zobaczyc byloby zdjecia jakies tego plecaka dokladne (nie takie jak na stronie producenta..).
    Martin Gorczakowski

Dopiero zaczyna Awatar woland
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ok. Zdjecia na zyczenie Mam nadzieje, ze widac na nich cos wiecej niz na stronie lowepro. Do plecaka wlozylem plytke CD, zeby latwiej mozna bylo ocenic wielkosc poszczegolnych czesci. Niestety nie moge zrobic zdjecia z aparatem i obiektywem w srodku...nie byloby czym wtedy tego zdjecia zrobic Na ebay'u mozna go kupic znacznie taniej niz w Polsce, ja upolowalem za 70$. Na zdjeciach nie ma pasa biodrowego i barkowego, leza gdzies gleboko w szafie, w miescie mi sie nie przydaja. Swoja droga to fajna mora wyszla

http://www.icpnet.pl/~stefann/index.html

Początki nałogu Awatar Cychol
    Miasto
    Reading

Domyślnie Plecak Carena

Na Allegro można znaleźć coś takiego: PLECAK CARENA czy ktoś tego używa? a jeżeli tak to co o nim sądzicie?
    pozdrawiam

Strona 14 z 339 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów