Wielkie dzięki ale jak możesz wstawić swoje to chętnie zobaczę.
Wielkie dzięki ale jak możesz wstawić swoje to chętnie zobaczę.
Tutaj widać ile miejsca jest jeszcze na większe laptopy (tutaj zapakowana panoramiczna 14)
Cały zamknięty widać ilość pasków i klamer przydatnych do mocowania dodatkowego sprzętu.
Trzy body z gripami (dwa ze szkłami) plus 3 obiektywy plus 2 lampy
System nośny
Widok z przodu z zapakowaną do pełna kieszenią na rzeczy prywatne, widać też możliwość regulacji zapięcia tylnej klapy
Górna komora wraz z możliwością jej powiększenia, zamykana na ściągacz i pokrywę zapinaną na dwa paski
Sorki za jakość zdjęć i skopany balans bieli ale zrobiłem te zdjęcia całkowicie na szybko w celu pokazania plecaka a nie wydobycia artyzmu itd. Mam nadzieję że mi wybaczycie to fau pax.![]()
Jeszcze raz wielkie dzięki andres bardzo mi pomogłeś tymi zdjęciami.
witam!
To moj pierwszy post (chociaz forum czytam nie od dzis), wiec nie bijcie za bardzo.
Przejrzalem sobie forum i doszedlem do wniosku, ze chcialbym zakupic torbe Mekko P206. Czy wie ktos z Was, gdzie w Warszawie mozna by taka zdobyc?
Ewentualnie moze jest jakas inna, ktora moglibyscie polecic w podobnej cenie?
Dla mnie najwazniejsze jest zeby weszlo do niej duzo sprzetu (dwa body + kilka szkiel: 17-55, 70-200, 50, 85, 10-22) i zeby byla w miare tania :P.
Jest cos takiego czy to tylko w Erze tak dopasuja?
Pozdr.
Michał
Ja wziąłem na ulewę i było bardzo dobrze. Mimo totalnego zmoczenia ubrań i butów oraz powierzchni torby wewnątrz była sucha. Jest cała wodoszczelna bez wyciągania żadnych pokrowców, tylko jak napisano, trzeba ją dobrze zapiąć.
Wchodzi C 70-200 f/2.8 i podpiętmy 400D z gripem, Sigma 17-70, lampa C430EX, tulipanym do obu obiektywów i Panas FZ-7. Do kompletu wchodzi browaroraz notatnik A5 lub jak kto woli laptop do 14 cali. Plus oczywiście do róznych kieszeni kupa drobiazgów.
I fakt nie wygląda jak torba fotografa, więc nie rzuca się w oczy.
Ostatnio edytowane przez C80 ; 21-04-2008 o 07:17
kto doradzi torbę na 2x20D z gripami, 10-22, 28-70 L, 580EXII, 430EX, CP-E4, karty, zapasowe aku, ściereczki itp... mam stealth reportera 400AW i już mi się z niego wylewa...chciałbym kupić 600AW, ale tego już nigdzie nie sprzedająchyba, że ktoś ma namiar...?
do tych nowych stealth reporterów nie można przypiąć pasa biodrowego S&F deluxe weistbelt - a bardzo polubiłem ten dżings, bo odciąża ramiona....kto ma jakiś pomysł/radę ?
Wejdź sobie na stronę torbylowepro.pl - na stronie mają mniej niż w rzeczywistości najlepiej do nich zadzwonić i pogadać - może jeszcze coś się znajdzie w magazynie. Poza tym nowy Stealth 650 wcale nie jest taki mały - wiem, bo znajomy w niej targa Albo 2 Lustra Nikona albo lustro i sredni format i jeszcze Maca może wsadzić - mnie w tej torbie nie podoba się to, że ze względu na swoją konstrukcje nie chroni sprzętu jak nalezy, a w tym mój ProMag jest niezastąpiony.
Pozdrawiam wszystkich
A może Tamrac? Ja też obecnie mam 20D + grip i na dniach kupuję drugie body 5D + grip i kilka obiektywów, 2 lampy, ściereczki, filtry, baterie, ładowarki i raczej się zdecyduję na Tamrac Pro12, ostatnio na www.tamrac.com widziałem że i miejsce na laptopa mają :grin:.
do pro 12 wejdzie na bank. Mam w niej 2 body z gripami, 4 szkła, lampę, karty aku jakiś filtr i ściereczkę i jest w sam raz
Heh, weszło w 400AW jak się patrzyNawet zapiąć na zippery można
Jedno body+grip mam oddzielnie i obiektyw, a drugie z 10-22 kłade od góry i wszystko ładnie pasi. Torba się nie rozłazi i wygodnie wyjąć można też.
W razie czego dokupię jeszcze Pouch 60AW i przypnę sobie z boku albo na pas i będzie git![]()