Strona 142 z 357 PierwszyPierwszy ... 4292132140141142143144152192242 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 411 do 1 420 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Dopiero zaczyna Awatar rzukov

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Statyw raczej trzeba mocować w pozycji pionowej, bo inaczej będziesz zaczepiał o ludzi, słupy itp.
    Pozdrówkal
    No właśnie wiem...coś bede musiał wykombinować...albo statyw na ramię
    piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, siedemdziesiąt dwieście eF cztery IeS, kilka eM czterdzieści dwa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    Jedyny minus - brak mocowania na statyw...masz jakiś pomysł jak to rozwiązać?
    Właśnie też nie mam i rad bym się dowiedział

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

A ja mam Nova 5AW.
    Torba wcale nie tak duża jak tutaj wiele osób opisuje. Spokojnie mieści aparat 5D wraz z 24-105/4 ,70-200/4 oraz trzy jasne stalki 20,50,85 i 90 macro Tamrona a wszystko z oslonkami plus filterki,gruszke i lampe.
    Macalam Tamraki "8" za niska a "12" za duża,kolej na Nova 4AW też za niska jak też Compact AW nie wchodzi 70-200/4 na stojąco ,Stellach Reporter D300i D400 za miękie a D400 za wysoka .Po drodze jeszcze byly MAG II i Elit .
    Wybralam Novą 5AW uważam że jest ok i spokojnie można z nią chodzić na codzień .
    Pozdrawiam ;-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

No właśnie wiem...coś bede musiał wykombinować...albo statyw na ramię
    Aż się prosi podpiąć "nosidełko" za uchwyt górny i dolny, pionowy pasek... szkoda że nikt czegoś takiego nie robi

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Aż się prosi podpiąć "nosidełko" za uchwyt górny i dolny, pionowy pasek... szkoda że nikt czegoś takiego nie robi
    HuleLam skoro nikt tego nie robi to zacznij robić to sam, opatentuj i sprzedawaj. Myślę że znajdzie się sporo klientów na to.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Czekaj czekaj...bo nie wiem czy chodzi Ci o to samo ale jakby zrobic cos takiego:

takie paski zaciskajace na gorze przy uchwycie i na dole. To statyw jakos moznaby bylo podpiac...kurde....genialne!
    piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, siedemdziesiąt dwieście eF cztery IeS, kilka eM czterdzieści dwa

Domyślnie Kata E-702 GDC

Czy ktoś z was używa czegoś takiego?? http://www.ceneo.pl/292100

Jakie wrażenia? jaka funkcjonalnośc? Jakie wykonanie?
    Warto kupować czy nie, a może coś innego?
    Dopowiem że dużo robię na dworzu i czasami własnie przez deszcz musze kombinować z workami na śmieci i aparatem w nich itd....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    HuleLam skoro nikt tego nie robi to zacznij robić to sam, opatentuj i sprzedawaj. Myślę że znajdzie się sporo klientów na to.
    Opatentować to pewnie musiałby sam Tamrac . Poza tym musiałbym mieć, jako inżynier, zgodę Pracodawcy na opatentowanie czegokolwiek indywidualnie :P

Czekaj czekaj...bo nie wiem czy chodzi Ci o to samo ale jakby zrobic cos takiego:
    takie paski zaciskajace na gorze przy uchwycie i na dole. To statyw jakos moznaby bylo podpiac...kurde....genialne!
    no właśnie o czymś takim myślałem... cóż great minds think alike

Domyślnie

HuleLam - to może siądziemy na weekendzie...flaszkę sie weźmie...i cos pokombinujemy z tym Tamrakiem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    Czy ktoś z was używa czegoś takiego?? http://www.ceneo.pl/292100

Jakie wrażenia? jaka funkcjonalnośc? Jakie wykonanie?
    Warto kupować czy nie, a może coś innego?
    Dopowiem że dużo robię na dworzu i czasami własnie przez deszcz musze kombinować z workami na śmieci i aparatem w nich itd....

Tak z ciekawości zapytam który z modów postanowił to wkleić w ten topic? Nie służy to do noszenia sprzętu a odpowiedzi nie uzyskam w tym temacie.

Strona 142 z 357 PierwszyPierwszy ... 4292132140141142143144152192242 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów