Strona 141 z 357 PierwszyPierwszy ... 4191131139140141142143151191241 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 401 do 1 410 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W d400AW tez mozna sprzet wyciagnac przez klape. Tez bardzo wygodna
    Skasowali mi ;(

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

to jest mega duża torba :P ale kupuj wersję D550AW bo ma fajne bajery
    Ostatnio edytowane przez bruckner ; 07-04-2008 o 23:12
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Dopiero zaczyna Awatar rzukov

Domyślnie

Mi sprzedawca powiedział że K3L został wycofany ze sprzedaży. Ponoć miał jakąś wadę i szelki sie pruły (czy przecierały) tuż obok mocowania ich na górze plecaka. Ile z tego prawdy - nie wiem. Faktem jest że K3L rzeczywiscie zniknął ze sklepów wszędzie...

Tego K3 mierzyłem....sprzęcik mi wchodzi, lapka nawet zmieszcze! Wystarczy go wsunąć za cząść foto, tuż przy plecach i jakoś tam siedzi...Inna kwestia że wtedy przegrodę nie da się przyczepić tak jak powinno bo przy plecach laptop wystaje...

Z tą zimą i wianiem po plecach to dobra rada...dzięki za spostrzeżenie...
    Postaje mi to wszystko skonfrontować z Tamrakiem Adv 9...Troche jest droższy...ale ma osobna kieszen na laptopa. Poza tym ciekaw jestem tej czesci NIE-FOTO...czy wieksza niz w Naneu?
    piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, siedemdziesiąt dwieście eF cztery IeS, kilka eM czterdzieści dwa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    Z tą zimą i wianiem po plecach to dobra rada...dzięki za spostrzeżenie...
    Postaje mi to wszystko skonfrontować z Tamrakiem Adv 9...Troche jest droższy...ale ma osobna kieszen na laptopa. Poza tym ciekaw jestem tej czesci NIE-FOTO...czy wieksza niz w Naneu?
    Wg mojej obserwacji - jest większa w Tamrac-ku. I dlatego go biorę. BTW, relatywnie dobrą cenę na Tamrac-ki masz na Studenckiej (tylko najpierw skonfrontuj cenę z ich stroną www).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Wg mojej obserwacji - jest większa w Tamrac-ku. I dlatego go biorę. BTW, relatywnie dobrą cenę na Tamrac-ki masz na Studenckiej (tylko najpierw skonfrontuj cenę z ich stroną www).
    Dzisiaj sie tam wybiorę i obejrzę go...może nawet kupię A Ty juz go zakupiłeś? Planujesz zakupić?
    piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, siedemdziesiąt dwieście eF cztery IeS, kilka eM czterdzieści dwa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Dzisiaj sie tam wybiorę i obejrzę go...może nawet kupię A Ty juz go zakupiłeś? Planujesz zakupić?
    zamówiłem używkę... podobno już do mnie 'leci'

Uzależniony

Domyślnie

Czy ktos uzywal/a torby Delsey ODC 25 lub innego modelu tej firmy?
    Czy wejda do niej 2 body i 3,4 szkla w tym tele 70-200?
    Czy jest wygodna w noszeniu?
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Coś już napisał

Domyślnie

Witam!
    Mam pytanie odnośnie torby na canona 50e + grip + dwie stałki 50mm i 85mm. Zastanawiałem się nad torbą Tamrac Explorer 2.
    Czy ma ktoś podobna torbę lub orientuję się czy jest ona dobra do takiego zestawu? Może ktoś ma rozsądniejsze propozycję?

Domyślnie

Dzięki HuleLam za podpowiedz z tą ceną Na stronie 379 PLN a w sklepie 420 bodajże... W każdym razie plecaczek zakupiony. Cena 379...poki co jestem zadowolony ponosiłem go kilka godzin po mieście i jest ok. Wprawdzie jeszcze nie tak dociążony jak normalnie będzie ale ogólnie jestem zadowolony...
    Jedyny minus - brak mocowania na statyw...masz jakiś pomysł jak to rozwiązać? Pod plecakiem można go podpiąć jak sie zakupi dodatkowe paski...ale czy nie bedzie wtedy za bardzo wystawal na boki?

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Dzięki HuleLam za podpowiedz z tą ceną Na stronie 379 PLN a w sklepie 420 bodajże... W każdym razie plecaczek zakupiony. Cena 379...poki co jestem zadowolony ponosiłem go kilka godzin po mieście i jest ok. Wprawdzie jeszcze nie tak dociążony jak normalnie będzie ale ogólnie jestem zadowolony...
    Jedyny minus - brak mocowania na statyw...masz jakiś pomysł jak to rozwiązać? Pod plecakiem można go podpiąć jak sie zakupi dodatkowe paski...ale czy nie bedzie wtedy za bardzo wystawal na boki?
    Statyw raczej trzeba mocować w pozycji pionowej, bo inaczej będziesz zaczepiał o ludzi, słupy itp.
    Pozdrówkal
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Strona 141 z 357 PierwszyPierwszy ... 4191131139140141142143151191241 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów