Strona 133 z 339 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 321 do 1 330 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    No właśnie wiem...coś bede musiał wykombinować...albo statyw na ramię
    Aż się prosi podpiąć "nosidełko" za uchwyt górny i dolny, pionowy pasek... szkoda że nikt czegoś takiego nie robi

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    Jedyny minus - brak mocowania na statyw...masz jakiś pomysł jak to rozwiązać?
    Właśnie też nie mam i rad bym się dowiedział

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

A ja mam Nova 5AW.
    Torba wcale nie tak duża jak tutaj wiele osób opisuje. Spokojnie mieści aparat 5D wraz z 24-105/4 ,70-200/4 oraz trzy jasne stalki 20,50,85 i 90 macro Tamrona a wszystko z oslonkami plus filterki,gruszke i lampe.
    Macalam Tamraki "8" za niska a "12" za duża,kolej na Nova 4AW też za niska jak też Compact AW nie wchodzi 70-200/4 na stojąco ,Stellach Reporter D300i D400 za miękie a D400 za wysoka .Po drodze jeszcze byly MAG II i Elit .
    Wybralam Novą 5AW uważam że jest ok i spokojnie można z nią chodzić na codzień .
    Pozdrawiam ;-)

Domyślnie Kata E-702 GDC

Czy ktoś z was używa czegoś takiego?? http://www.ceneo.pl/292100

Jakie wrażenia? jaka funkcjonalnośc? Jakie wykonanie?
    Warto kupować czy nie, a może coś innego?
    Dopowiem że dużo robię na dworzu i czasami własnie przez deszcz musze kombinować z workami na śmieci i aparatem w nich itd....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta

Dopowiem że dużo robię na dworzu i czasami własnie przez deszcz musze kombinować z workami na śmieci i aparatem w nich itd....

Tak z ciekawości zapytam który z modów postanowił to wkleić w ten topic? Nie służy to do noszenia sprzętu a odpowiedzi nie uzyskam w tym temacie.

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta

Mam to, tyle że bez literek GDC (cokolwiek by one miały oznaczać). Ogólnie rzecz biorąc warto to kupić, bo dzięki temu masz możliwość zrobienia zdjęcia nawet w dużym deszczu. Ja robię dużo zdjęć na zewnątrz i już kilka razy fociłem, podczas gdy koledzy szybko chowali puszki do toreb. Mieści się tu moje 40D (+grip) z podpiętym 70-200 2.8 L.
    Oczywiście, nie ma róży bez kolców:
    1. zapomnij o powieszeniu aparatu na szyi
    2. trochę niewygodnie patrzy się przez to przezroczyste (obraz trochę rozmazany i robisz zdjęcia na czuja)
    3. obiektywy, które zmieniają swoją długość podczas zmiany ogniskowej słabo się z tym pokrowcem sprawdzają.
    ,

Coś już napisał

Domyślnie

Jestem zainteresowany zakupem Tamraca Velocity, tylko który 8 czy 9???
    Sprzęt do spakowania:
    • Canon 40d
      Canon 17-55 USM IS f/2.8 - długość 11 cm
      Canon 70-300 "DO" lub Canon 70-200 USM IS f/4 (waham się który kupić)
      lampa Canon 580

link http://www.tamrac.com/frame_velocity.htm
    Może ktos ma sprzęt podobny gabarytowo i jednego z powyższych Velocity?
    Ostatnio edytowane przez darek24111 ; 12-04-2008 o 19:48

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

A ja używam crumplera pretty boy xxxl, bardzo fajna torba, która wcale nie wygląda na torbę foto, brak zabezpieczenia przeciw deszczowego, brak zamka, za to bardzo wygodna, nie rzucająca się w oczy, mieści 5d+24-105, 580ex, 70-200/4. kartę, baterię ...

sothis
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    A ja używam crumplera pretty boy xxxl, bardzo fajna torba, która wcale nie wygląda na torbę foto, brak zabezpieczenia przeciw deszczowego, brak zamka, za to bardzo wygodna, nie rzucająca się w oczy, mieści 5d+24-105, 580ex, 70-200/4. kartę, baterię ...
    a ja mam crumplera xxxl i nie zgadzam sie z przedmwca. torba jest wodoszczelna ma taki fartuch... wystarczy ja dobrze zapiac. zgodze sie, z tym, ze nie wyglada jak toba na aparat bo nie jest tak smuuuutna jak inne np. samsonite. to juz moja druga torba jedna mam do laptopa. polecam wszystkim... sa bardzo funky

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sothis Zobacz posta
    a ja mam crumplera xxxl i nie zgadzam sie z przedmwca. torba jest wodoszczelna ma taki fartuch... wystarczy ja dobrze zapiac. zgodze sie, z tym, ze nie wyglada jak toba na aparat bo nie jest tak smuuuutna jak inne np. samsonite. to juz moja druga torba jedna mam do laptopa. polecam wszystkim... sa bardzo funky
    Ok, nie sprawdzałem jej w czasie deszczu. Jednak na porządną ulewę bym jej nie brał ....

Strona 133 z 339 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183233 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów