Strona 132 z 339 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134142182232 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 311 do 1 320 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Wlasnie kupilem Tamraca Adventure 9 i powiem ze super. Wczesniej uzywalem Lowepro Orion trekker ale potrzebowalem czegos bardziej pojemnego i wybralem Tamraca.
    Plecak jest wystarczajaco duzy na wypad jednodniowy, mieszcze w nim 40D, 28-70, 50, 70-300, ex430 i nie ma scisku. Wszystko dobrze odizolowane.To dolny przedzial.
    W gornym tez sie sporo miesci. Przedzial na laptopa jest obszerny, zmiescisz lapa 15,4 spokojnie.
    Wykonany solidnie i z mocnego materialu, fajne wygodne szelki, i pokrywy na zamki zapobiegajace wodzie.
    Nosi sie dobrze przy pelnym zaladunku. Generalnie polecam. Zaplacilem 60 funtow w UK. Wart tej kasy.
    Patryk
    2*5D II,40D, A-1 no i szkla czywiscie.

Coś już napisał Awatar gareth

Domyślnie Lowepro Stealth Reporter 500 AW

Chcialbym sie dowiedziec od forumowiczów co sadza o tej torbie, konkretnie to jak z latwoscia wyciagania aparatu(ów),jak tam z miejscem, jak sie uzywa czyli poprostu opinie posiadaczy albo tych ktorzy ja testowali.

Pozdrawiam,
    Gareth

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

To torba-magazyn
    Wkładanie-wyciąganie przez klapę - ok. W mniejszych modelach chyba sie
    trzeba nieco szarpac.
    Nieco za duza i troche niewygodna na takie zwykle wypady.
    Bardzo dobry pas na ramie - torba nawet wyładowana sprzetem nie spada z ramienia.

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W d400AW tez mozna sprzet wyciagnac przez klape. Tez bardzo wygodna
    Skasowali mi ;(

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

to jest mega duża torba :P ale kupuj wersję D550AW bo ma fajne bajery
    Ostatnio edytowane przez bruckner ; 07-04-2008 o 23:12
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Uzależniony

Domyślnie

Czy ktos uzywal/a torby Delsey ODC 25 lub innego modelu tej firmy?
    Czy wejda do niej 2 body i 3,4 szkla w tym tele 70-200?
    Czy jest wygodna w noszeniu?
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Coś już napisał

Domyślnie

Witam!
    Mam pytanie odnośnie torby na canona 50e + grip + dwie stałki 50mm i 85mm. Zastanawiałem się nad torbą Tamrac Explorer 2.
    Czy ma ktoś podobna torbę lub orientuję się czy jest ona dobra do takiego zestawu? Może ktoś ma rozsądniejsze propozycję?

Dopiero zaczyna Awatar rzukov

Domyślnie

Dzięki HuleLam za podpowiedz z tą ceną Na stronie 379 PLN a w sklepie 420 bodajże... W każdym razie plecaczek zakupiony. Cena 379...poki co jestem zadowolony ponosiłem go kilka godzin po mieście i jest ok. Wprawdzie jeszcze nie tak dociążony jak normalnie będzie ale ogólnie jestem zadowolony...
    Jedyny minus - brak mocowania na statyw...masz jakiś pomysł jak to rozwiązać? Pod plecakiem można go podpiąć jak sie zakupi dodatkowe paski...ale czy nie bedzie wtedy za bardzo wystawal na boki?
    piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, siedemdziesiąt dwieście eF cztery IeS, kilka eM czterdzieści dwa

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    Dzięki HuleLam za podpowiedz z tą ceną Na stronie 379 PLN a w sklepie 420 bodajże... W każdym razie plecaczek zakupiony. Cena 379...poki co jestem zadowolony ponosiłem go kilka godzin po mieście i jest ok. Wprawdzie jeszcze nie tak dociążony jak normalnie będzie ale ogólnie jestem zadowolony...
    Jedyny minus - brak mocowania na statyw...masz jakiś pomysł jak to rozwiązać? Pod plecakiem można go podpiąć jak sie zakupi dodatkowe paski...ale czy nie bedzie wtedy za bardzo wystawal na boki?
    Statyw raczej trzeba mocować w pozycji pionowej, bo inaczej będziesz zaczepiał o ludzi, słupy itp.
    Pozdrówkal
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Dopiero zaczyna Awatar rzukov

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Statyw raczej trzeba mocować w pozycji pionowej, bo inaczej będziesz zaczepiał o ludzi, słupy itp.
    Pozdrówkal
    No właśnie wiem...coś bede musiał wykombinować...albo statyw na ramię
    piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, siedemdziesiąt dwieście eF cztery IeS, kilka eM czterdzieści dwa

Strona 132 z 339 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134142182232 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów