Szukam uniwesała - do noszenia laptoka i aparatu 30d, grip plus pare szkiełek. Zacząłem od laptoka, bo ma ta torba mi służyc do pracy, tyle ze teraz nie mam jak wziąć sprzetu a czasem coś fajnego sie zobaczy i aparat by sie przydał.
Jako, że i tak musze coś na laptoka kupić bo mój plecak sie już urywa i wstyd przed ludźmi... wiec chciałm pogodzić pozyteczne z przyjemnym
Dobrze o tym Naneu U220 piszą, że duży, że laptok 17" wchodzi, że jak trzeba to bebechy wyjmowane i normalny plecak sie robi, że osłona przeciwdeszczowa, że kieszeń na laptoka wyjmowalna, że pancerny i trwały jak ruskie walonki, no same cuda Panie !![]()
No to ja sie pytam czy ktoś go używa i czy potwiedza te wszyskie "Ochy" i "Achy" i może na przykład dołoży, do tego, że wygodny jest ...![]()
Kosztuje to cudo w granicach 420-450 zł wiec byłoby dobrze, nie wydać kasy bezmyślnie na jakiegoś kląkra, od którego tylko plecy spocone, sprzęt obity i nerwów kupa.
będe wdzieczny za opinię
brodafidela
Ps. No chyba że jeszcze coś takiego - Torba Naneu Pro Military Tango http://www.allegro.pl/item274454108_...ngo_f_vat.html