Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

burton, to 500 zeta. teraz bedzie prosciej pewnie dostac w okolicach grudnia, bo powinien sie pojawic nowy model. z perspektywy uzywania go przez jakis rok moge powiedziec tyle, ze do codziennego uzywania, to jest malo praktyczny - duzy, przy czestej zmianie obektywow klopotliwy jest dostep od plecow do sprzetu, dodatkowo polamala mi sie jedna klamra (plastik), ale zastapilem ja inna. ma natomiast spora zalete w dziedzinie, do ktorej zostal stworzony. wygodnie sie z nim jezdi na snowboardzie
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Coś już napisał Awatar szysz.pl
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Polecam Stealth Reporter D650AW - wchodzą 3 korpusy 4 obiektywy 2 lampy i Laptop

Dopiero zaczyna Awatar Kokoon
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szysz.pl Zobacz posta
    Polecam Stealth Reporter D650AW - wchodzą 3 korpusy 4 obiektywy 2 lampy i Laptop
    Mi chodzi o plecak nie torbe, co do orion trekkera to jest taki troche workowaty i brak mocowania do statywu (o tym zapomnialem napisac).
    Niech sie wypowie ktos kto ma Naneu Pro Alpha.
    "Focusing less on your gear and more on what you’re shooting is a great way to develop your eye." Mark Thiessen

Dopiero zaczyna Awatar Kokoon
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Chyba padnie na Rovera II AW. Ma ktos?
    "Focusing less on your gear and more on what you’re shooting is a great way to develop your eye." Mark Thiessen

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów