Strona 12 z 339 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

O. I takie zdjęcia 'real life' dały mi więcej niż cała dyskusja w sumie Jestem pewien, że chcę plecak, chociaż chwilowo będzie się on mocno nudził (bo nie mam w ogóle tele). Pytanie tylko który... No i gdzie kupić, bo na Allegro mały wybór i wysokie ceny
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal
    O. I takie zdjęcia 'real life' dały mi więcej niż cała dyskusja w sumie (
    Amerykanie mają takie powiedzonko, że jeden obrazek wart więcej niż tysiąc słów

Coś już napisał
    Miasto
    Myślenice

Domyślnie

ja kupowalem www.fotoplus.pl

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Huh. Nature Trekker kosztuje w PL prawie 1.5k No i się lekko załamalem, bo to prawie 2/3 ceny 70-200...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Huh. Nature Trekker kosztuje w PL prawie 1.5k No i się lekko załamalem, bo to prawie 2/3 ceny 70-200...
    W B&H 190$ o ile dobrze pamiętam...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

No ba.. i to jest chyba jedyna jego wada :-/ Ale po założeniu na plecy przestaje boleć

BTW. na zdjęciach tego nie widać, ale ten plecak naprawdę powala na kolana jakością wykonania i detalami.
    - w klapie jest jeszcze sporo kieszeni, zarówno zewnętrznych jak i wewnętrznych - karty, filtry, dokumenty...
    - jakimś cudem udało się tam zmieścić jeszcze pokrowiec AW! I to tak sprytnie, że na początku chciałem oddawać plecak do sklepu, bo nie mogłem go znaleźć (prawdę mówiąc do dziś nie pamiętam.. ale żona wie )
    - dołączony jest dodatkowy "na-plecak", który się przyczepia do głównego (miękki, wchodzi tam np. trochę ciuchów, albo jakieś jedzonko)
    - ma pas na biodro i mały pasek ściągający na piersi
    - paski po bokach pozwalają idealnie przypiąć kurtkę, gdy np. w górach robi się zbyt gorąco (z tego korzystam bardzo często)

O ile podejrzewam, że nasze body projektuje raczej marketing , o tyle ten plecak z pewnością powstał na podstawie doświadczeń fotografów.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To zakup raczej dla takich co chca koniedcznie wygodny, bezpieczny, uniwersalny plecak na plenery wycieczkowe, glownie gorskie (fotografowie przyrody, krajobrazow). Dla miejskich biegaczy i turystow seria Orion jest rownie wygodna a tansza.

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Dla miejskich biegaczy i turystow seria Orion jest rownie wygodna a tansza.
    Ale i mniejsza. I mniej funkcjonalna. Tak wiem wiem - wszystko ma swoją cenę, co właśnie widać na przykładzie Nature. No nic. Trzeba się będzie rozejrzeć za czymś tańszym. Nie wiecie może gdzie w W-wie można znaleźć duży wybór plecaków Lowepro (do obejrzenia, a nie kupienia

Bywalec Awatar Rudi
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Amerykanie mają takie powiedzonko, że jeden obrazek wart więcej niż tysiąc słów
    To nie amerykanie a chińczyki
    Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie wiecie może gdzie w W-wie można znaleźć duży wybór plecaków Lowepro (do obejrzenia, a nie kupienia
    Na gieldzie. Przyjdz ze sprzetem, poprzymierzaj ip, a sprzedawcy powiedz pozniej ze sie jeszcze zastanowisz 8)

Strona 12 z 339 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów