Strona 105 z 339 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Domyślnie

Hej
    Nie mam porównania w stosunku do Oriona, ale kiedyś miałem Rovera, a teraz mam CompuTrekkera i właśnie Adventure 7, moje wrażenia w porównaniu z Roverem to przede wszystkim twardsze paski, poza tym przegrody nie są tak twarde jak niektórzy uważają, osobiście nosze w nim 350D z gripem i podpiętym T17-50 oraz lampę - mieści się bez problemu. Przymierzam się również do zakupu C24-105,i z tego co widzę to podpięty pod body powinien mieścić się na styk... Górna komora nie jest zbyt obszerna, ale spokojnie można włozyć sweter i jakąś książke- do Rovera wchodził C 300 LIS schowany w LensCase4 , ale w sumie to trochę inna klasa plecaków....
    Canon EOS 40D;TC 1.4;Canon 400 f5.6L;Tamron 17-50 f2.8;Canon 24-105 f4.0L; 580EX;Computrekker Plus;Nature Trekker AW II;Manfrotto 679; Velbon DX60;

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

A jak oceniasz wygodę noszenia, Lowepro i Tamraca ?
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal.s Zobacz posta
    A jak oceniasz wygodę noszenia, Lowepro i Tamraca ?
    Lowepro ma szersze szelki i pas biodrowy, dlatego pod obciązeniem dużo lepiej się z nią chodzi, ale przypominam że Rover jest większy od Adventure 7, więc konstrukcja jest trochę inna....
    Canon EOS 40D;TC 1.4;Canon 400 f5.6L;Tamron 17-50 f2.8;Canon 24-105 f4.0L; 580EX;Computrekker Plus;Nature Trekker AW II;Manfrotto 679; Velbon DX60;

Uzależniony

Domyślnie

Obawiam się, że było, ale mógłby ktoś w trzech słowach napisać czym różnią się od siebie Lowepro Mini Trekker Classic od Lowepro Mini Trekker AW? Z góry wielkie dzięki.
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Coś już napisał
    Miasto
    Berlin

Domyślnie Polecam

Cytat Zamieszczone przez Bingant Zobacz posta
    Obawiam się, że było, ale mógłby ktoś w trzech słowach napisać czym różnią się od siebie Lowepro Mini Trekker Classic od Lowepro Mini Trekker AW? Z góry wielkie dzięki.
    W trzech słowach nie dam rady ale głównie tylko peleryna.
    Co do toreb, ale nie wynalazków, choć i tam dziwolągów nie brakuje, polecam stronę, być może znaną niektórym, gdzie wiele można zobaczyć.

http://www.taschenfreak.de/

Sporo zdjęć, więc i mniej opowiadaczy, bo wszystko widać :razz:

Jeśli strona jest powszechnie znana, to sorry, ale nigdzie jej nie widziałem
    ::: Canon EOS 1D MkIII & Canon EOS 1Ds MkIII ::: Canon EOS 5D MkII ::: EF 16-35/2.8 L II USM ::: EF 24-70/2.8 L ::: EF 70-200/2.8 L IS ::: EF 300/2.8 L IS USM ::: EF 400/2.8 L IS USM ::: EF 600/4.0 L IS USM ::: Extender EF 1.4x II ::: Extender EF 2.0x II ::: Speedlite 580EX II :::

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

W Mini Trekker AW masz pokrowiec na deszcz i statyw mocujesz po środku a nie po boku tak jak w Mini Trekker Classic

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Dzięki za odp.

Zamówiłem Tamraca Adventure 7 mam nadzieje że nie będę żałował

Przerabiałem już wcześniej 2 plecaki Mekko i pod względem wygodny noszenia kompletna kicha...
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Domyślnie

1. ile i jaki to sprzęt
    2. jak duży laptop
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

mala_mi
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joshua Zobacz posta
    1. ile i jaki to sprzęt
    2. jak duży laptop
    1)wiem że canon eos ale dokładnie nie oriętuję się jaki model
    2)laptop to macbook, nie orientuję się dokładnie jaki ale jest malutki

Jak przymierzałam się optycznie do Tamraca to komputer wszedłby bez problemu tak jak i aparat ze sprzetęm- kieszeń wydaje się być pojemna.

Lecz interesuje mnie przede wszystkim czy jest to plecak wygodny dla fotografów - bo co to za frajda dostać coś co aż boli gdy się używa?

Huckerfire
    Guest

Domyślnie

Przymierzałem się kiedyś do tegóż Tamraca Adventure 9 u mojego znajomego i bezproblemowo zmieściłem w kieszeni przeznaczonej na laptopa COMPAQ HP 530 i Canon - EOS 400D, więc myślę że sprzęt Twojego kolegi zmieści się na luzie.
    Pozdrawiam

Strona 105 z 339 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów