Dzieki za odpowiedz!!!! O to mi chodziłopozdrawiam
![]()
Dzieki za odpowiedz!!!! O to mi chodziłopozdrawiam
![]()
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
@maksymiuk:
dzięki za wyjaśnienie!
Chodziło mi tylko o zmieszczenie 30D z podpiętym 70-200 f4...
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Dostałem odpowiedź ze sklepu www.foto-net.pl, dlaczego żądają tak wysokiej ceny za plecaki Lowepro Vertex.
Wciąż ich nie mają u siebie i muszą sprowadzać z zagranicy, ale i tak to nie usprawiedliwia tak dużej różnicy w cenach. Wolę poczekać na ruch konkurencji ;-)Witam serdecznie, bardzo dziekuje za zainteresowanie oferta naszego sklepu. Lowepro Vertex 100 AW - z chwil apojawienia sie plecaka na magazynach cen apowinna spasc znaczaco. Sadze, ze minimum o 30%. Mozna rezerwowac.
Pytania zwiazane z zakupem w naszym sklepie?
Prosze pisac
lub dzwonic (058)-551-84-44
Pozdrawiamy serdecznie
administrator
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
Ja swojego Rovera AW kupiłem prawie rok temu - sprowadzili mi na zamówienie za 350zł. Wtedy w sklepach internetowych widziałem po około 500zł. Sklep jest Łodzi, ale sprzedają też na allegro - użytkownik fotozoom_pl
Zapytaj u nich.
Podobno w tamtym czasie splajtował oficjalny importer Lowepro do Polski i wyprzedawali magazyny. Faktycznie kilka tygodni później ceny podskoczyły o około 25-30%.
1Ds III | 20D+BGE2 | 30+BP300 | 17-40/4L | 35/1,4L | 85/1,8 | 135/2L | 580EX II | Lowepro ROVER AWII, SR D300AW
dzin dybry wszystkim!
ja mam jak widac w podpisie lowepro Microtrekker200 i mieszcze w nim cala reszte podpisu bez problemu![]()
fakt ze aparat leciusienko wystaje z komory (z zalozonym gripem ktorego i tak nie sciagam) ale nie jest to az tak straszne jak sie moze wydawac.
dodam ze foce i w plenerze i w miescie, ostatnio coraz czesciej jestem ze sprzetem na koncertach rockowych a jakie sa tam warunki kazdy chyba wie i stwierdzam ze wcale nie jest trudno zmieniac sprzet w akcji - wystarczy nabrac wprawy i jest ok
teraz jestem na przerwie z pracy i zaraz musze pedzic do kieratu ale wieczorkiem jak wroce to cykne kilka fotek jak chcecie zeby wam pokazac jak to sie wszystko prezentuje a przyznam sie bez bicia ze przestrzen mam wykorzystana na maxa![]()
Ostatnio edytowane przez Buster ; 13-04-2007 o 18:08
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
aaaaaaaaaaaaaa .. napisalem gÓpote straszna wiec przepraszam i usuwam bo wstyd
z nazwa masz racje - nie wiem czemu mi sie ciagle myla ...
potem dam obiecane fotki![]()
Ostatnio edytowane przez Buster ; 13-04-2007 o 18:11
Ja używam nosideł z Mekko.
Plecak C35 i Torba A903.
Plecak na większe wyprawy czy też do przewożenia sprzętu którego narazie u mnie mało, ale z czasem się powiększy.
Jeśli ktoś by chciał zobaczyć dokładnie torbę A903 opis jest tutaj: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=21337
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
wczoraj juz nie dalem rady wiec wrzucam teraz - od razu ostrzegam ze fotki sa robione telefonem i w celu zobrazowania tresci wiec nie bijcie za to ze sa jakie sa. Niestety poki co puszke mam tylko ta (20D wciaz lewituje w strefie marzen) i chcac wam ja pokazac z reszta musialem uzyc komorki .....
ok, zaczynamy - front z zamontowanym pod spodem statywem
szelki - rzecz nieoceniona zwlaszcza jak sie lazi w terenie,
zmylka na dresa - oryginalene logo lowepro zostalo odprute i zastapione ....
jako wsparcie zmyly starcza skorzana papa i prawie 2m wzrostu ...
zaczynamy go patroszyc zeby sie przekonac ile wlezie do srodka ....
kieszen zewnetrzna w ktorej trzymam moje klamoty nie zwiazane z foceniem ...
![]()
jak widzicie wchodzi calkiem nie malo jak na moj gust
dobra - teraz czesc najwazniejsza dla nas ....
![]()
![]()
i wszystko razem
zas tu jest widoczne to o czym vitez pisal na poczatku tematu - 300D + BG-E1 ktore leciusienko wystaja z komory plecaka
jednak co do problemow z zamykaniem sie nie zgodze - plecak jest dosc elastyczny i wszystko sie zamyka na cacus
nie ma tez ryzyka ze porysujemy puszke czy ze spowodujemy inne szkody bo jak zwrocicie uwage to widac ze wystajacy wierzcholek jest dodatkowo "chroniony" przed suwaczkami w srodku takim malym polokraglym kawalkiem materialu skoropodobnego ...
![]()
i to by bylo wszystko ode mnie na temat tego plecaczka - jesli ktos sie zastanawia to szczerze go polecam. sam mialem watpliwosci na poczatku zwlaszcza ze jak go kupowalem mialem tylko puszke, kit i 70-300 ale jak widac nie bylo powodu zeby sie stresowac.
Witam,
nie znalazlem wlasciwie zadnego tematu poświęconego Tamracowi, a wydaje mi się on ciekawą alternatywą dla Lowepro.
Zastanawiam się nad takim wyborem:
Orion Trekker II Lowepro
Tamrac Adventure 6 lub 7
jak tu wypada Tamrac?