Strona 105 z 357 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Dzieki za odpowiedz!!!! O to mi chodziło pozdrawiam
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

@maksymiuk:
    dzięki za wyjaśnienie!

Chodziło mi tylko o zmieszczenie 30D z podpiętym 70-200 f4...
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Dostałem odpowiedź ze sklepu www.foto-net.pl, dlaczego żądają tak wysokiej ceny za plecaki Lowepro Vertex.

Witam serdecznie, bardzo dziekuje za zainteresowanie oferta naszego sklepu. Lowepro Vertex 100 AW - z chwil apojawienia sie plecaka na magazynach cen apowinna spasc znaczaco. Sadze, ze minimum o 30%. Mozna rezerwowac.

Pytania zwiazane z zakupem w naszym sklepie?
    Prosze pisac
    lub dzwonic (058)-551-84-44
    Pozdrawiamy serdecznie
    administrator
    Wciąż ich nie mają u siebie i muszą sprowadzać z zagranicy, ale i tak to nie usprawiedliwia tak dużej różnicy w cenach. Wolę poczekać na ruch konkurencji ;-)
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja swojego Rovera AW kupiłem prawie rok temu - sprowadzili mi na zamówienie za 350zł. Wtedy w sklepach internetowych widziałem po około 500zł. Sklep jest Łodzi, ale sprzedają też na allegro - użytkownik fotozoom_pl
    Zapytaj u nich.
    Podobno w tamtym czasie splajtował oficjalny importer Lowepro do Polski i wyprzedawali magazyny. Faktycznie kilka tygodni później ceny podskoczyły o około 25-30%.
    1Ds III | 20D+BGE2 | 30+BP300 | 17-40/4L | 35/1,4L | 85/1,8 | 135/2L | 580EX II | Lowepro ROVER AWII, SR D300AW

Buster
    Guest

Domyślnie

dzin dybry wszystkim!
    ja mam jak widac w podpisie lowepro Microtrekker200 i mieszcze w nim cala reszte podpisu bez problemu
    fakt ze aparat leciusienko wystaje z komory (z zalozonym gripem ktorego i tak nie sciagam) ale nie jest to az tak straszne jak sie moze wydawac.
    dodam ze foce i w plenerze i w miescie, ostatnio coraz czesciej jestem ze sprzetem na koncertach rockowych a jakie sa tam warunki kazdy chyba wie i stwierdzam ze wcale nie jest trudno zmieniac sprzet w akcji - wystarczy nabrac wprawy i jest ok

teraz jestem na przerwie z pracy i zaraz musze pedzic do kieratu ale wieczorkiem jak wroce to cykne kilka fotek jak chcecie zeby wam pokazac jak to sie wszystko prezentuje a przyznam sie bez bicia ze przestrzen mam wykorzystana na maxa
    Ostatnio edytowane przez Buster ; 13-04-2007 o 18:08

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Buster Zobacz posta
    ja mam jak widac w podpisie lowepro Minitrekker200
    Jak widać na załączonym obrazku, to jest MICROtrekker 200 ;-) MINItrekker jest tylko w jednym rozmiarze.
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Buster
    Guest

Domyślnie

aaaaaaaaaaaaaa .. napisalem gÓpote straszna wiec przepraszam i usuwam bo wstyd
    z nazwa masz racje - nie wiem czemu mi sie ciagle myla ...
    potem dam obiecane fotki
    Ostatnio edytowane przez Buster ; 13-04-2007 o 18:11

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Ja używam nosideł z Mekko.

Plecak C35 i Torba A903.

Plecak na większe wyprawy czy też do przewożenia sprzętu którego narazie u mnie mało, ale z czasem się powiększy.

Jeśli ktoś by chciał zobaczyć dokładnie torbę A903 opis jest tutaj: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=21337
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Buster
    Guest

Lightbulb

wczoraj juz nie dalem rady wiec wrzucam teraz - od razu ostrzegam ze fotki sa robione telefonem i w celu zobrazowania tresci wiec nie bijcie za to ze sa jakie sa. Niestety poki co puszke mam tylko ta (20D wciaz lewituje w strefie marzen) i chcac wam ja pokazac z reszta musialem uzyc komorki .....

ok, zaczynamy - front z zamontowanym pod spodem statywem

szelki - rzecz nieoceniona zwlaszcza jak sie lazi w terenie,

zmylka na dresa - oryginalene logo lowepro zostalo odprute i zastapione ....

jako wsparcie zmyly starcza skorzana papa i prawie 2m wzrostu ...

zaczynamy go patroszyc zeby sie przekonac ile wlezie do srodka ....
    kieszen zewnetrzna w ktorej trzymam moje klamoty nie zwiazane z foceniem ...

jak widzicie wchodzi calkiem nie malo jak na moj gust

dobra - teraz czesc najwazniejsza dla nas ....

i wszystko razem

zas tu jest widoczne to o czym vitez pisal na poczatku tematu - 300D + BG-E1 ktore leciusienko wystaja z komory plecaka

jednak co do problemow z zamykaniem sie nie zgodze - plecak jest dosc elastyczny i wszystko sie zamyka na cacus
    nie ma tez ryzyka ze porysujemy puszke czy ze spowodujemy inne szkody bo jak zwrocicie uwage to widac ze wystajacy wierzcholek jest dodatkowo "chroniony" przed suwaczkami w srodku takim malym polokraglym kawalkiem materialu skoropodobnego ...

i to by bylo wszystko ode mnie na temat tego plecaczka - jesli ktos sie zastanawia to szczerze go polecam. sam mialem watpliwosci na poczatku zwlaszcza ze jak go kupowalem mialem tylko puszke, kit i 70-300 ale jak widac nie bylo powodu zeby sie stresowac.

Coś już napisał Awatar zjawa
    Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie Tamrac vs Lowepro

Witam,
    nie znalazlem wlasciwie zadnego tematu poświęconego Tamracowi, a wydaje mi się on ciekawą alternatywą dla Lowepro.

Zastanawiam się nad takim wyborem:
    Orion Trekker II Lowepro
    Tamrac Adventure 6 lub 7

jak tu wypada Tamrac?

Strona 105 z 357 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów