Strona 103 z 357 PierwszyPierwszy ... 35393101102103104105113153203 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 021 do 1 030 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brutu Zobacz posta
    Wielkie dzieki! Co prawda wg ich strony lowePro nie maja na stanie, ale przynajmniej pomacam NG . Czyli przede mna trudna decyzja, wiekszy i brzydszy, czy mniejszy i ladniejszy. Ciekawe jak z jakoscia materialow...

Kurde, widocznie zle szukalem :/, a myslalem ze obsluge google juz mam za soba
    O cholera to ja chyba pomieszalem. Maja napewno NG i Kata oraz Manfrotto Lowepro z tego co pamietam mieli miec ale na targach nie mieli ani jednego produktu wiec chyba nie wypalilo a ja nie sprawdzilem.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Dopiero zaczyna Awatar Woodart
    Miasto
    Chicago

Domyślnie

Używam tamrac system 6. Niewielka, poręczna, ale tyskie już wystaje. nie pomyślałem wcześniej o laptopie. Po raz kolejny żałuje, że za rzadko odwiedzałem forum. Ale wtedy pewnie wydałbym dwa razy tyle, a to nie jedyne moje hobby.
    rebel xt + kit;C 28-105 1:3,5,4,5 usmII;C 100-300 1:4,5-5,6; kenko pierścienie pośrednie; 420ex; sherpa 600; Tyskie 0,5l

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Pisałem niedawno o nowej serii plecaków Lowepro Vertex. Dzisiaj znalazłem te plecaki w ofercie www.foto-net.pl i jakże wielkie było moje zdziwienie, gdy ujrzałem ceny - każdy model (100, 200 i 300) jest DWA RAZY droższy od sprzedawanych na zachodzie. Ktoś źle przeliczył kurs dolara? A może sklep wykorzystuje fakt bycia jedynym, który posiada ten towar w Polsce i poczuł żyłkę monopolisty? Już napisałem maila do sklepu, zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Pewnie jak inne sklepy wystawią te plecaki na sprzedaż, będą szybko musieli zmienić ceny.
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cenowo faktycznie pojechali. Ale w lowepro są między sklepami spore rozjazdy cenowe, jak się dobrze przyjrzysz. Przy torbie, nad którą ciągle myślę widziałem już 360zł różnicy. Za tyle, to ludzie dobre torby kupują i używają latami, a to tylko różnica.
    Jak się porówna cenę modelu 300 z Twojego linka, to taniej i lepiej wyjdzie kupić najlepszy wypas KATA. Trwałość i wielkość na pewno nie mniejsza, a rozwiązania ciekawsze.
    Jarek

Coś już napisał
    Miasto
    Gostyn

Domyślnie

Jarku jakiej torby szukasz ?? moze bede mogl ci pomoc
    kiedys pomogles wybrac mi jedyny sluszny system

to w ramach rewanzu postaram sie zalatwis extra cene
    5D+BG-E4; 24-105 4 IS L; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 L;
    Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgow

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Mam pytanie do osób, które użytkują duże plecaki. Chodzi mi głównie Tamrac Expedition 8 i Kata HB-207/BP-502. To że trochę sprzętu można w nie zmieścić to się domyślam ale jak wygląda sprawa z kieszeniami takimi jak na np butelkę wody, coś do jedzenia. Chodzi mi o to by można było coś w nie zmieścić a nie kombinować z miejscem przeznaczonym na sprzęt.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Do Lowepro (np. Super Trekkera) możesz dokupić bottle bag (zaczepiany przez slip lock, mam taki do Nature Trekkera) - oprócz tego trochę miejsca jest, a jak potrzeba więcej do jest daypack (czyli mały plecak ogólnego przeznaczenia) które można "podłączyć" do plecaka lub użytkować jako stand-alone (ma swój system nośny).
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Lewepro mnie nie interesuje. Miałem torbę i nie byłem z niej zadowolony więc wolę coś innego.

Początki nałogu

Domyślnie

Mam kieszenie do Tamraca Model 787 shown with optional SPX 787,mozesz tam zmiescic butelki i inne ddodatkowe duperele,jek chcesz to tanio sprzedam

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Rozumiem, opisałem przykład Lowepro bo może konkurencyjne systemu mają podobne rozwiązania a generalnie ich nie znam...
    A co to za torba była która Ci się tak nie podobała ?
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Strona 103 z 357 PierwszyPierwszy ... 35393101102103104105113153203 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów