Warto wydawać taki szmal za napis National Geografic? Kata - wiem, ale logo?
Warto wydawać taki szmal za napis National Geografic? Kata - wiem, ale logo?
Mam ten plecak i wart jest swoich pieniędzy, po prostu jest na prawdę*ergonomiczny, mieści laptopa, sprzęt foto, drobiazgi itp, i wiele jeszcze. Poza tym ma oryginalny wygląd, nie jak wszystkie do siebie podobne lovepro i tym podobne, których mam lub miałem kilka. A kolejna zaleta - nie widać, że nosisz w nim coś drogiego a'la sprzęt foto itp.
O jakości materiałów nie muszę wspominać, poza tym nie w nim grama "elementów plastykowych" co mi się bardzo podoba.
Pozdrawiam
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...
...Może dlatego że to produkt oem, produkowany na zlecenie NG.
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...
Mi to właściwie Lotto z czego on jest... Manfrotto jak i KATA to świetne firmy...
Ważne, że plecaczek jest wypasiony i bardziej "turystyczny" bym powiedział od innych plecaków foto. Kupiłem właściwie ze względu na wyjątkowy dizajn.. ( nie ze wzgl. na Logo NG)
Ostatnio edytowane przez dave.djd ; 20-03-2007 o 22:14
Manfrotto i KATA to ten sam producent ( ta sama grupa - nie wiem jak to nazwać , to tak jak alfa , lancia , ferrari i fiat )
A ma może ktoś coś z firmy Newswear?
Spodobały mi się takie sakiewki/torebki na akcesoria foto przytwierdzane do paska. Dosyć fajny sposób jak chce się szybko zmienić obiektyw... tylko troszkę drogie są..
Czy ktoś już zauważył, że Lowepro wypuściło nową serię plecaków Vertex? Są one przeznaczone dla fotografujących "przygodę i sport", czyli w trudnych warunkach. Z chęcią wziąłbym Vertexa 100 AW zamiast upatrzonego MiniTrekkera AW, gdyż ma świetny system szelek oraz jest odrobinę większy. Jak na razie nie widziałem go w polskich sklepach. Na zachodzie najniższa cena to 130 euro.
Ostatnio edytowane przez Arek Piekarz ; 23-03-2007 o 21:08
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl