Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
Bardzo miłe zdjęcie. Subiektywnie napiszę tylko, że nie pasuje mi materiał z którego zostały zrobione te kropki, lub też jego oświetlenie. Dolne cztery wyglądają trochę jak dziury w policzku :P Spróbowałbym je może trochę rozjaśnić.
Dzięki za opinię. Nie zwróciłem uwagi na te "dziury", które mi tak nie wyglądały :P Załóżmy, że rozjaśnienie mogłoby podziałać korzystnie i że masz rację.

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
jeśli można (albowiem bo ponieważ nie znam się na portretach):
1. drażnią mnie te światła ringu odbite w oczach...modelka OK...technicznie OK... światła w oczach...do kitu...( acha... zielone oczy modelki...PS i proszę mi tu nie wciskać kitu)) nikt nie ma tak zielonych oczu))
2. może i te zielone kropki sprawiają, że to zdjęcie "niepowtarzalne " jest... ale...jakoś mnie nie przekonują... mogę tylko powiedzieć co ja bym zrobił... ORNAMENT... zielony ornament na tej części twarzy modelki, na której Ty przykleiłeś kropki...coś roślinnego... ale jak już pisałem...ja się nie znam..
Pozdrawiam
Adso w moim temacie. Czuję się zaszczycony.
Oczywiście, że można się wypowiadać w moim wątku nie znając się na portretach ani nie mając paszportu Polsatu. Ja też się nie znam na portretach. Ale przyznam się, że z tego samego powodu dotychczas nie komentowałem Twoich zdjęć. Nie ośmieliłem się.
Co do kropek to także widziałem tam ornament i pewnie bym go zrobił, gdybym tylko potrafił.

Nie jestem tak popularny jak Allgsm ani kontrowersyjny jak Micles. Nie mam takiej imponującej galerii jak Adso czy Kubaman, ale może ktoś zechce czasem coś z komentować i się czegoś dowiem, nauczę. Z tej okazji czas na numer:

6.