Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: [Spotlessmind] Od zera do...

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

jeśli można (albowiem bo ponieważ nie znam się na portretach):
    1. drażnią mnie te światła ringu odbite w oczach...modelka OK...technicznie OK... światła w oczach...do kitu...( acha... zielone oczy modelki...PS i proszę mi tu nie wciskać kitu)) nikt nie ma tak zielonych oczu))
    2. może i te zielone kropki sprawiają, że to zdjęcie "niepowtarzalne " jest... ale...jakoś mnie nie przekonują... mogę tylko powiedzieć co ja bym zrobił... ORNAMENT... zielony ornament na tej części twarzy modelki, na której Ty przykleiłeś kropki...coś roślinnego... ale jak już pisałem...ja się nie znam..
    Pozdrawiam

Spotlessmind
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Bardzo miłe zdjęcie. Subiektywnie napiszę tylko, że nie pasuje mi materiał z którego zostały zrobione te kropki, lub też jego oświetlenie. Dolne cztery wyglądają trochę jak dziury w policzku :P Spróbowałbym je może trochę rozjaśnić.
    Dzięki za opinię. Nie zwróciłem uwagi na te "dziury", które mi tak nie wyglądały :P Załóżmy, że rozjaśnienie mogłoby podziałać korzystnie i że masz rację.

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    jeśli można (albowiem bo ponieważ nie znam się na portretach):
    1. drażnią mnie te światła ringu odbite w oczach...modelka OK...technicznie OK... światła w oczach...do kitu...( acha... zielone oczy modelki...PS i proszę mi tu nie wciskać kitu)) nikt nie ma tak zielonych oczu))
    2. może i te zielone kropki sprawiają, że to zdjęcie "niepowtarzalne " jest... ale...jakoś mnie nie przekonują... mogę tylko powiedzieć co ja bym zrobił... ORNAMENT... zielony ornament na tej części twarzy modelki, na której Ty przykleiłeś kropki...coś roślinnego... ale jak już pisałem...ja się nie znam..
    Pozdrawiam
    Adso w moim temacie. Czuję się zaszczycony.
    Oczywiście, że można się wypowiadać w moim wątku nie znając się na portretach ani nie mając paszportu Polsatu. Ja też się nie znam na portretach. Ale przyznam się, że z tego samego powodu dotychczas nie komentowałem Twoich zdjęć. Nie ośmieliłem się.
    Co do kropek to także widziałem tam ornament i pewnie bym go zrobił, gdybym tylko potrafił.

Nie jestem tak popularny jak Allgsm ani kontrowersyjny jak Micles. Nie mam takiej imponującej galerii jak Adso czy Kubaman, ale może ktoś zechce czasem coś z komentować i się czegoś dowiem, nauczę. Z tej okazji czas na numer:

6.

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

mnie osobiście te kropki nie przeszkadzają, fajne są, podkreślają klimat... drugie zdjęcie również bardzo fajne a najfajniejsza to chyba modelka i jej loki

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

W 6. zostały takie czerwone plamki na lewym ramieniu, a i nie lubię, gdy oko zasłonięte jest przez włosy. Reszta spoko.

Spotlessmind
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    drugie zdjęcie również bardzo fajne a najfajniejsza to chyba modelka i jej loki
    Chyba? Że też dopiero kobieta to napisała.

W 6. zostały takie czerwone plamki na lewym ramieniu, a i nie lubię, gdy oko zasłonięte jest przez włosy. Reszta spoko.
    A ja lubię gdy oko jest zasłonięte. :P
    Lubię też ciasne kadry, ale w tym wypadku nie jestem przekonany co do tego, że odbyło się to z korzyścią...

6a.

7.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Z rzeczy które jeszcze mi nie pasują (no niestety, taka maruda ze mnie) to chyba to, że ringlight jest "za mocny" jak na tak delikatny makijaż i minę. Ring kojarzy mi się raczej z bardziej szałowymi make-up'ami, rozwianymi włosami... (Kolejny raz subiektywna opinia, zdjęcia nadal uważam za superowe)

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Sam lubie motywy ala zombie czy wampir wiec 3 - ekstra, 4.. cos mi nie gra, ale czuje w niej wampirzyce
    jesli chodzi o nowsza sesje, z ta piekna dziewczyna.. bardzo mi się podoba, chociaz nie wiem czy nie mowie zbyt subiektywnie - czy nie oceniam zbyt mocno modelki i fakt to co inni zarzucili - delikatna uroda i mocne glamurowe oswietlenie.. popracuj z tą dziewczyna nad zrobieniem czegos mega subtelnego

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tym razem te kropki za bardzo "odstają". Szczególnie te 2 u góry.
    Też widziałbym tu raczej jakiś ornament (choćby jakiś "maz").
    Ale... ciekaw jestem co będzie dalej

Spotlessmind
    Guest

Domyślnie

Ring kojarzy mi się raczej z bardziej szałowymi make-up'ami, rozwianymi włosami... (Kolejny raz subiektywna opinia, zdjęcia nadal uważam za superowe)
    Dzięki, Micles. Nie przepadam za szałowymi make-upami i glamourową edycją. Ale zaraz będziesz miał rozwiane włosy

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    Sam lubie motywy ala zombie czy wampir wiec 3 - ekstra, 4.. cos mi nie gra, ale czuje w niej wampirzyce
    Znów mam chyba coś dla Ciebie.

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    jesli chodzi o nowsza sesje, z ta piekna dziewczyna.. bardzo mi się podoba, chociaz nie wiem czy nie mowie zbyt subiektywnie - czy nie oceniam zbyt mocno modelki i fakt to co inni zarzucili - delikatna uroda i mocne glamurowe oswietlenie.. popracuj z tą dziewczyna nad zrobieniem czegos mega subtelnego
    Dziękuję. A wdzięk pięknej dziewczyny może jeszcze kiedyś wykorzystam.

8.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Fota mi się podoba, szczególnie jej kolorki : sam brąz i kolor skóry. Tym razem ring już bardziej pasuje, za to muszę przyczepić się troszkę za szerokiego nosa. Nie powiem tak na oko, czy to wina ogniskowej, ale raczej nie. Dlatego też starałbym się pokazać felerny nos z trochę innej perspektywy, żeby stracił na obfitości.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów