[battle] Kamil Wolski vs Vitez: fotografia motoryzacyjna

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • esteper
    Uzależniony
    • 2006
    • 635

Sorry Kamil że w tym temacie:

"Administracjo! Zapobiegaj i lecz się rutynowo. Dobro administracji, gwarantem dobra ogółu."

śVITEZianko - to powiedz mi po cholerę istnieje to forum ? Po cholerę*istnieje każde inne forum ? Osobiście żyłem w przekonaniu że na forum się*dyskutuje, ale byłem w błędzie najwyraźniej, bo w końcu to administracja ma zawsze racje.
    sic!
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• Kamil Wolski
      Zablokowany
      • 2006
      • 58

Nie, forum to nie skrót od nazwy FORUM DYSKUSYJNE, Esper, z choinki się urwałeś? Teraz co poniektórzy może zrozumieją skąd to moje oburzenie po kontaktach z niektórymi tutaj. Na ataki Vitez odpowiada agresją, epitetami, na próbę pojednania, zażegnania ciągłych bezsensownych sporów, odpowiada brakiem chęci do dyskusji. Może by tak zejść na ziemię?

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez esteper Zobacz wpis
        Sorry Kamil że w tym temacie:

"Administracjo! Zapobiegaj i lecz się rutynowo. Dobro administracji, gwarantem dobra ogółu."

śVITEZianko - to powiedz mi po cholerę istnieje to forum ? Po cholerę*istnieje każde inne forum ? Osobiście żyłem w przekonaniu że na forum się*dyskutuje, ale byłem w błędzie najwyraźniej, bo w końcu to administracja ma zawsze racje.
        sic!
        Nie piszę z punktu widzenia forum czy administracji tylko własnego.
        Czemu uznajesz automatycznie wszystkie moje słowa za odgórny prikaz administracji i decyzję ogólnoforumową?
        JA nie dyskutuję, bo uważam to co powyżej.
        Mogę czasami powymieniać poglądy, ale dłuższa dyskusja poprzez internet wg mnie nie ma sensu za bardzo. I tyle. Więc nie wyskakuj z tym "administracja ma zawsze rację" czy też "po co to forum" bo za bardzo uogólniasz.

Komentarz

• Kamil Wolski
          Zablokowany
          • 2006
          • 58

Tylko, że w Twoim wykonaniu nie ma wymiany poglądów - coś mówisz i uważasz że masz rację, gdy ktoś próbuje Ci wytłumaczyć że ma inne stanowisko, lub że się mylisz, odpowiadasz, ale już nie na temat, tylko pisząc że ktoś jest dzieciakiem bo nie zgadza się z krytyką - czyli Twoim zdaniem, niekoniecznie poprawnym.

Komentarz

• zuczek
            Początki nałogu
            • 2008
            • 282

Tylko, że w Twoim wykonaniu nie ma wymiany poglądów - coś mówisz i uważasz że masz rację, gdy ktoś próbuje Ci wytłumaczyć że ma inne stanowisko, lub że się mylisz, odpowiadasz, ale już nie na temat, tylko pisząc że ktoś jest dzieciakiem bo nie zgadza się z krytyką - czyli Twoim zdaniem, niekoniecznie poprawnym.
            coś w tym jest :]
            www.fotoadam.eu
            FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Komentarz

• Shutterway.pl
              Bywalec
              • 2007
              • 108

podpisuje sie rowniez pod tym ;]

Komentarz

• Kamil Wolski
                Zablokowany
                • 2006
                • 58

Po ilości postów widzę że nowi jesteście. Z czasem dostaniecie się do tego grona TWA

Komentarz

• Shutterway.pl
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 108

gdzie nowy ;] poprostu nie lubie zbytnio tu pisac juz jednego bana dostalem pare lat temu :P jakos w 2005 roku chyba

Komentarz

• MacGyver
                    Cenzor
                    • 2006
                    • 7043

Vitezowi nie wypada więc ja zamknę ten wątek, bo dawno stracił sens.
                    Battla nie będzie, a od wylewania żalów na paskudne i niedobre forum CB jest pralnia!
                    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

Pracuję...
                    X