Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Fotoksiążka w fotojokerze to LIPA !!!!!!

Dopiero zaczyna

Domyślnie rossman

Witam. Miałem okazję oglądać 2 fotoksiążki zamówione przez kolege w Rossmanie i śmiało moge polecić.
    Twarda okładka, papier dość dobrej jakości, kolory super, naprawdę jestem pod wrażeniem. Wkrótce będę zamawiał dla siebie ,więc napiszę jak to wyszło.
    Wesołych Swiąt

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anzelm-74 Zobacz posta
    Witam. Miałem okazję oglądać 2 fotoksiążki zamówione przez kolege w Rossmanie i śmiało moge polecić.
    Twarda okładka, papier dość dobrej jakości, kolory super, naprawdę jestem pod wrażeniem. Wkrótce będę zamawiał dla siebie ,więc napiszę jak to wyszło.
    Wesołych Swiąt

W Rossmannie książki robi ta sama firma co w FJ, czyli CEWE...
    Wesołych Świąt

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ja mogę polecić warszawkie StudioUH czyli alboom.pl
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Awatar burdagraph
    Miasto
    Aleksandrów Kujawski

Domyślnie

po wielu perturbacjach i poszukiwaniu porządnej firmy - zdecydowałem się na współpracę z digitalalbum.pl

Niedługo napiszę o tym osobny post i postaram się zrobić "recenzję".

Mam na kilka sztuk w różnych formatach z różnymi okładkami, papierem.
    Porobię fotki itd
    40D + 24-105F4L + 70-200F4L + 70-200F2.8L + Tamron 180F3.5 Macro + Canon 10-22 + 580EX + kupa klamotów i dobre chęci.

Domyślnie

Ja niedawno robiłem w Fotojokerze, i nawet zadowolony jestem. Wyszło lepiej niż się spodziewałem. Właśnie robię następne.

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jakos na poczatku tego roku zamawialem w fotopajacu fotoksiazke. Byl to moj "pierwszy raz" wiec nie bardzo wiedzialem jak to wyjdzie, ale musze powiedziec, ze efekt byl mocno pozytywny. Ladne kolory, papier dobrej jakosci, solidna twarda oprawa..
    Poki co nie mialem okazji zamawiac kolejnej fotoksiazki, ale po tej jednej jestem zdecydowanie zadowolony z ich uslug. Moze to niewiele wnosi do tematu, ale wydaje mi sie, ze omawiany przypadek jest takim "standardowym" wypadkiem przy pracy, ktore zdarzaja sie wszedzie. Natomiast propozycja obnizenia ceny jest dla mnie smieszna.. jesli byla taka kaszana, to wypadaloby z ich strony raczej zaproponowac ponowne wydrukowanie, a nie kupno za ilestam% ceny.
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Coś już napisał
    Miasto
    Tranemo/Ińsko

Domyślnie

fotofather -"No wybacz, ale Twoje podejście jest jak z PRL-u. ("Bierz co jest i ciesz się że dostałeś). Ale mamy już trochę inne czasy (jakbyś nie zauważył) i chyba mam prawo oczekiwać że stworzony przeze mnie produkt, przy pomocy ich programu CEWE FOTOKSIĄŻKA, będzie wyglądał tak jak na podglądzie.
    Rozumiem że się czegoś dużo wytwarza, zawsze może zdarzyć się wpadka i jest problem jeżeli termin goni-ale nie jestem w stanie pojąć dlaczego chcą maila, adres, telefon jak w razie czego i tak mają zlew i nie raczą zadzwonić z informacją że nie są w stanie zrealizować poprawnie zamówienia które było wysłane 2 tygodnie wcześniej a nie wczoraj !!!! "

Własnie nie żyjemy w PRL, Możesz nie odebrac zamówienia, nikt Tobie nie każe za coś takiego zapłacic, a Możesz złożyc kolejne- chyba, że już dobrze Cię w punkcie znają I współpraca z Toba wygląda"sztywno".. Z moich informacji, to podobno problem z druga książką, pojawił sie podczas tworzenia przez Ciebie płyty w magicznym programie, i podobno Gdybyś sprawdził co jest na felernej płycie, po której wyszła kupa od razu Miałbys rezulatat tego co Otrzymałes.. Oczywiście to wszystko podobno, żeby sie nie okazało, że jestem dowodem w sądzie itd..Bo oczywiście Twoich przypadków było zapewne więcej..A i nawet sami pracownicy zacnej firmy mają czesto wiele zastrzeżeń,a reklamacje wcale nie wyglądają inaczej, taka sama zlewka i wygląda na to, że to poprostu pech- Trafiłeś na koniec farby czy coś takiego i wyszła kupa..
    PRL to znam ale z Barei i jak mi rodzice opowiedzą.
    To co zrobisz w programie, to co Widzisz na podglądzie a to co wyjdzie z maszyny to czesto różne rzeczy.A foto książki wystawione w sklepie to napewno nie rzut z tasmy, dlatego efekt finalny bywa czesto gorszy, nie zadawalający..
    Jakbys złożył asekuracyjnie kolejne zlecenie, Mogłbyś
    odebrac tylko te które finalnie wygląda lepiej, badz kupic oba i miec jedno dla siebie, a droga reklamacji napewno wygląda "wolniej" niż rzut na tasme kolejnego zamówienia, chyba że termin realizacji byłby za długi..
    Żeby nie było, nie jestem stroną- poprostu orientuję się jak to bywało, jak bywa i wiem, że ciężko takie sprawy tam załatwic. Niestety takie są czasy, że trzeba pilnowac swego a nie zawsze można wyegzekwowac to co sie faktycznie Nam należy. Dlatego staram sie nie korzystac, chyba ze cena jest warta wpadki i warto zaryzykowac..
    Póki co PEACE OKI?
    pozdrawiam!

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anzelm-74 Zobacz posta
    Wesołych Swiąt

Rossman, CeWe oraz Joker(albumy i odbitki) to wszystko jedna wielka firma - CeWe kolor potentat na rynku odbitek i amatorskich uslug foto.
    Sprawa wyglada tu tak ze im nizsza cena tym jakosc jest niestety gorsza, chyba wiele nie trzeba tlumaczyc.

jak cchcecie dobre foto-ksazki to polecam www.fotoexpress.pl
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Ja robiłem na prezent świąteczny fotozeszyty w www.drukujwspomnienia.pl
    Przyszla paczka tak jak było umówione, książeczki wyszły dobrze, bez żadnych problemów tak jak wyglądały w programie do edycji.
    Obdarowani byli bardzo zadowoleni :-)
    40D , 17-40 4L , 70-200 4L, 50 1,8, 580EXII, 550 EX
    infotografia.pl - fotografia ślubna

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

gdyby kogos interesowalo, to alternatywy mozna szukac za granica. drukowalem ostatnio album slubny w Blurb (blurb.com) i wyszlo bardzo fajnie. jakosc lepsza niz FJ i CEWE. Lepszy papier, bardzo super okladka - dlugo suzkalem odpowiedniej miekkiej okladki, bo nie lubie twardych, ta wyszla super. drukowane w holandii, drukowali 5 dni, przesylka szla poczta zwykla tydzien. no i ... taniej niz w PL

polecam. fotki jak wyszlo - u mnie w galerii.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów