Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Wynalazek samorobka :)

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

No i proszę Hamerykańskim paparazzim nie chce się już nawet wysiadać z samochodu [Lub też opuszczenie pojazdu stwarza zbyt duże zagrożenie dla życia ]
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    No i proszę Hamerykańskim paparazzim nie chce się już nawet wysiadać z samochodu [Lub też opuszczenie pojazdu stwarza zbyt duże zagrożenie dla życia ]
    Moze i tak ?

W Polsce tez sie przydaje nie wychodzenie z samochodu zwlaszcza przy foceniu zwierza roznej masci

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Bez jaj - fotografowanie z samochodu to standard i nie trzeba wcale samoróbek - http://www.kirkphoto.com/supports.html#windowmount - w niektórych miejscach zwierzaki samochodów nie boją się wcale, za to ludzi z długimi obiektywami - jak najbardziej...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

albo jeszcze prosciej (i taniej) - worek z grochem polozony na drzwiach i na tym obiektyw :-)

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Bez jaj - fotografowanie z samochodu to standard i nie trzeba wcale samoróbek - http://www.kirkphoto.com/supports.html#windowmount - w niektórych miejscach zwierzaki samochodów nie boją się wcale, za to ludzi z długimi obiektywami - jak najbardziej...
    Ja akurat to wiem
    Wiekszosc fotografujacych z samochodu uzywa "workow" z nasionami.
    Cena nowych jest troche wysoka ale udalo mi sie kupic uzywany Kirk Window Mount.
    Fajne rzeczy ma ta firma tylko ceny kosmiczne.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    albo jeszcze prosciej (i taniej) - worek z grochem polozony na drzwiach i na tym obiektyw :-)
    Robilem tak ale przy 500 mm i tak wychodzily czasem poruszone zdjecia
    Ostatnio edytowane przez aqua ; 23-12-2008 o 11:39 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aqua Zobacz posta
    Ja akurat to wiem
    Wiekszosc fotografujacych z samochodu uzywa "workow" z nasionami.
    Cena nowych jest troche wysoka ale udalo mi sie kupic uzywany Kirk Window Mount.
    Fajne rzeczy ma ta firma tylko ceny kosmiczne.
    Wiem że wiesz, pisałem do Xlesia... Przy okazji to Kirk ma też worki, również w wersji z adapterem na Arca Swiss - $75 to nie tak strasznie.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec
    Miasto
    KORD / IL - US

Domyślnie

Spotkalem raz goscia przy lotnisku , focil samoloty. Ustawil aparat na statywie , podlaczyl pod laptopa i siedzial w aucie i cykal fotki. Jaka jakosc zdjeci to nie wiem (chodzi o poruszajace sie samoloty - zeby zdjecie dobrze zrobic trza go sledzic obiektywem)...
    airliners.net
    50D + BG-E2 + 70D
    + 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Może samochód był bardziej po to, żeby szybciej uciec przed ew. nieprzyjaznymi służbami ochrony lotniska

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Hi...
    Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Może samochód był bardziej po to, żeby szybciej uciec przed ew. nieprzyjaznymi służbami ochrony lotniska
    Nie przesadzajmy. W Gdańsku lotnisko "wybudowało" specjalną górkę dla spottersów. A że lotniska to straszliwe wygwizdowo - wcale się gościowy nie dziwię

Pozdrawiam
    Kwiatek...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów