Posiadam instrukcje do 1D MK II w pdf w wersji polskiej tylko ze ten plik ma 50MB....Jesli ktos potrzebuje pisac na priv
Pozdr
Posiadam instrukcje do 1D MK II w pdf w wersji polskiej tylko ze ten plik ma 50MB....Jesli ktos potrzebuje pisac na priv
Pozdr
Nie chce byc uszczypliwy, ale pytanie o osobna instrukcje do akumulatorka to bylo za duzo jak dla mnie. Specjalnie poszukalem instrukcji, zeby zobaczyc co tam jest takiego trudnego, nie ma nic, wszystko widac jak na dloni.
| C 400D | BG-E3 | 18-55 | 50 1,8 | 85 1,8 | 70-200 4 | 430exII | jakieś dodatki |
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Dzieki wszystkim za mniej lub bardziej uszczypliwe uwagi a wielkie dzieki Tym rozumiejacym moj problem.Instrukcje obslugi mam a zalezalo mi tylko jak polaczyc te wszystkie kable od ladowarki aby naladowac aku.W instr.obslugi aparatu str.18 od gory pisza ze szczegolowe informacje dot.ladowania znajduja sie w instrukcji ladowarki,a takiej niestety z aparatem nie ma.Stad moje pytanie.Aparat posiadam od 3 dni i skoro pisze ze to moje 1 lustro to chyba jasne ze wszystkiego musze sie uczyc.Na CB jestem od 2 lat i zawsze spotykalem zyczliwych ludzi i wiem ze tak bedzie nadal.Pracuje od 3 lat w Niemczech i na foto posiecam czas jakim dysponuje kiedy wpadam raz na miesiac na 2-3 dmi,wiec sami rozumiecie ze tych pytan ciagle wiele.Nie piszcie tylko kup ksiazke,bo tych za waszymi postami posiadam kilka i to same polecane przez Was.Co kontakt bezposredni z uzytkownikami to nie sucha info w ksiazce.A wszystkim uzytkownikom wspamialego FORUM C B z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze duzo zdrowia i samej pomyslnosci a od bogatego gwiazdora nowych wymarzonych PUSZEK i obiektywow ze swiatlem 2.8.Slonkaap
Canon 1D Mk II, Canon 3000N,Canon 400/5.6L,Canon 70-200/2.8L,Canon 17-40/4 L,Sonnar 180/2.8,Manfrotto 055 PROB,M.468,Jobu Jr.Gimbal,Lowepro Mini Trekker,Lowepro 5AW,Lowepro 3 AW + zero umiejetnosci - ale sie staram.
eee.... no nie bądź taki i życz nam chociaż ze światłem 1.4, że już o 1.2 nie wspomnę :-) A nową puchę rozpracowuj sobie powoli, bo w jedynce jest od groma funkcji, które na początku mogą nieco przytłaczać (ja mam moją niecały tydzień i póki co jestem sprawny inaczej w temacie szybkiej i sprawnej obsługi).
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
I stało się, stało się co miało się stać , dopiero w jej mieszkaniu nosz ..tra la la -jak śpiewał Kazik
Podziękowania dla Pawła za udostępnienie i pocięcie w paczki oraz podesłanie na Gmaila, ja tylko dałem wysli
Oto Link :-D
http://rapidshare.com/files/17636600..._manual_pl.rar
Milej czytania przez święta i wszystkiego naj naj..
p.s
Jeżeli ktoś myśli ze mk2 nie taki straszny w chwilach relaksu proponuje mk3 tam to przeszli samych siebie z ustawianiami......
Dariusz
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
....rece mi opadly jak przeczytalem zapytanie; ale i tak dobrze ze gosc nie spytal czym sa te kwadraciki w wizjerze swiecace czasem na czerwono; snobizm i jeszcze raz snobizm....
Jak bym miał kasę to też bym kupował coś dobrego
Wiedza i znajomość tematu nie jest obowiązkowe, a jak zechce to się kiedyś nauczy.
Jedni kupują merce a drudzy drogie aparaty a trzeci przepuszczają kasę na piękne kobiety
Czytaj kolego, i pytaj jak nie znajdziesz , a obiektyw dla rodzinki to szeroki i jasny
40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod