Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: [test] TAMRON 18-270 VC - pierwszy test :)

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez voriax Zobacz posta
    nie pisałem o nikim osobiście, nikogo palcem nie wytykałem,
    (może troszkę Cichemu ale nie o tym traktujesz w swojej wypowiedzi)
    Weź więc swoje skierowane w moją stronę włóż sobie w zupę,
    zimno jest, cieplej Ci będzie.

Pozdrawiam!
    Marcin.

PS. Co do materiałów, Cichy przyjmij moje przeprosiny, trochę przeszarżowałem. Ale swoją drogą ISO dowaliłeś straszne do testów obiektywu ze stabilizacją (o ile dobrze pamietam na wiekszosci 800) troche tutaj akurat ty moim zdaniem przeszarżowałeś :-)
    Najpierw zaczynasz od zlinczowania tych którzy myślą o zakupie szkła o sporym zakresie ogniskowych. Następnie ni stąd, ni zowąd sam przyznajesz się do tego iż ciebie samego takowe myśli swego czasu nachodziły. Przeszkadzają ci czyjeś wysiłki. Wogóle emanuje od Ciebie jakąś niechęcią do otaczającej cię rzeczywistości...a najgorsze jest to że wpadasz na CB i siejesz zamęt.

Reasumując - twoje wypowiedzi są dlamnie infantylne, prowokujące i bezcelowe, dużo osób tak tutaj pisze, jednakże oni w większości piszą jednorazowo, a Ty zaczynasz się upierać przy swoim jakbyś chciał kogoś na siłe przekonać. Chcesz być traktowany poważnie, to pisz poważnie. Każdy ma swoj rozum i dzięki temu dokonuje słusznych sobie wyborów.
    Jesli np kolega Bigmar wybiera takie rozwiązanie to pewnie ma ku temu powody - szanuj takie osoby.
    Na tym chyba zakończe analizowanie twoich troche absurdalnych wypocin.
    A jak chcesz polemiki to odpisz. Choć jak znam życie (trochę czasu zajęło ci odpisanie na mój post) to tak się nie stanie.

Sorki za OT
    Ostatnio edytowane przez sadaman ; 04-01-2009 o 00:38
    Pucha i słoki

Uprawnienia umieszczania postów