nie zapominaj że to nie sprzęt tworzy dobre zdjęcie. Na efekt końcowy największy wpływ ma fotograf, który wie jak wykorzystać i operować światłem. Do dobrych zdjęć masz już sprzęt wystarczający - body + C50mm f1.8...
Nie chce za bardzo się wtrącać, bo to Twoja strona i to co piszesz możesz sobie pisać wedle własnego uznania, ale jak już poprzednicy rozpoczęli temat Twojej strony to dodam kilka groszy od siebie.Na dzień dzisiejszy jestem w stanie zaoferować państwu pół profesjonalną sesje w zakresie fotografii ślubnej, reportażowej, portretowej, artystycznej oraz użytkowej na zlecenie.
Najważniejsza jest dla mnie pozytywna relacja z Klientem - Zleceniodawcą.
Jestem w stanie zagwarantować swoje zaangażowanie, umiejętności, perfekcję, aby Wasza uroczystość pozostała w pamięci taka, jaką Wy ją pragniecie zapamiętać.
Swoją ofertę kieruję do osób wymagających, otwartych na nowoczesne spojrzenie oraz tych, którzy doceniają profesjonalną jakość zdjęć (kadr, kompozycja, kolor, Black&White - skala szarości).
1. pół profesjonalna?
2. perfekcję?
3. profesjonalna jakość zdjęć (kadr, kompozycja, kolor, B&W)?
tych trzech punktów nie widzę w żadnym zdjęciu z Twojej galerii, w sumie Twoje zdjęcia powodują że odwiedzający Twoją stronę zaczyna zadawać sobie pytanie czy to ta sama osoba pisała, czy po prostu jakieś 'kopiuj - wklej' z innej strony.