do operowania światłem śmiało 20 letni kliszak, i nie potrzebna jest do tego ani matryca ani drogie szkło.Na pierwsze to co wyżej, ale dodam aby 'operować tym światłem' musisz mieć jeszcze odp. szkło ew. matryce typu FF
Mając 350d, kita i np blendę można już robić rewelacyjne zdjęcia
nie zrozumiałeś mnie chyba - chodziło mi o to że tekst nie pasuje w żadnym z podpunktów do zdjęć jakie masz w swojej galerii. Ani one pół-profesjonalne, masz problemy z kompozycją, kadrowaniem. Konwersja BW fatalna, perfekcji też nie ma - ale nie ze względu na zbyt słaby sprzęt.Też poruszyłem wyżej. Założe się że widziałeś już dużo takich stron dobry człowieku I teraz powiedz mi czy coś skopiowałem - po dłuższym przemyśleniu pewnie powiesz że nie. Jednak przyznaje się że brałem przykład z wielu stron, jak to się pisze itd. Jednak nic nie skopiowałem większość tekstów jest skomponowana moim stylem, ew. pytałem się oglądających - znajomych - co inaczej ułożyć, zmienić
pół (a nawet ćwierć) profesjonalista - nie zadawałby takiego pytania - na forum (i nie tylko) było to opisywane nie raz.Niedługo może będę robił reporterke z meczu siatki. Macie może jakieś porady co i jak??
Pozdrawiam,