nie wiem czy jest sens zaśmiecać ten portal takimi gniotami. Czy myślisz że kogokolwiek tym zainteresujesz? To do własnego albumu może się nada ale nie do prezentacji szerszej publiczności. To takie moje zdanie.
nie wiem czy jest sens zaśmiecać ten portal takimi gniotami. Czy myślisz że kogokolwiek tym zainteresujesz? To do własnego albumu może się nada ale nie do prezentacji szerszej publiczności. To takie moje zdanie.
Bo 2 jest bez lampy, może dlatego... GO było ruszone, ale raczej żaden z przeciętnych oglądających tego nie zauważyLampa obraca się tylko w pionie dlatego są takie, a nie inne cienie :/ Czy ja gdzieś mam "studio" w opisie? Jeżeli chodzi Ci o stronę, mogę ją sobie nazwać jak chcę
Co do tych dołów - nie miałem jak podejść pod 'scenę'. Wszystkie fotki po za jedną bodajże są robione z 'widowni'... Chyba nikt nie chcę oglądać głów cały czas :rolleyes:
Cieszy mnie fakt że Ty już siedzisz w tym 'biznesie' już od lat...![]()
.
Ale właśnie zauważył.Choć nawet nie o to chodzi. Popraw po prostu okolice skrzydeł i będzie w miarę ok. Niemniej GO zrobiłeś jak 5D i f/1.2.
W podpisie masz fs, rozumiem, że s od studio (droga dedukcji faktycznie wiedzie przez stronkę). Pewnie, że nazwę możesz sobie ustalić jaką chcesz, niemniej brzmi ona póki co trochę śmiesznie, zwłaszcza jak pakujesz wielkie krzykliwe logo na mocno przeciętnych pracach.Lampa obraca się tylko w pionie dlatego są takie, a nie inne cienie :/ Czy ja gdzieś mam "studio" w opisie? Jeżeli chodzi Ci o stronę, mogę ją sobie nazwać jak chcę![]()
Podobnie jak sieczki. Słuchaj, tu nie chodzi o to, żeby kogoś zrypać czy zniechęcać. Sam się uczę i produkuję masę gniotów. Ale staram się ich nie pokazywać. Jak chcesz wystawić fotki dla znajomych to chyba nie tu. Trzeźwa samoocena i selekcja... Good luck!Co do tych dołów - nie miałem jak podejść pod 'scenę'. Wszystkie fotki po za jedną bodajże są robione z 'widowni'... Chyba nikt nie chcę oglądać głów cały czas :rolleyes:
Body, stałki, zoomik
Zostawię to tak jak już jestKiedyś nadrobię po prostu tą serie
Myślę że ten znak wodny teraz jest w dobrych wymiarach. Nie bój, będę się starał 'dorosnąć' do mojego znaku wodnego w jak najszybszym czasie - czyt. kiedy skompletuje odp. sprzęt do tego
Heh, przy następnej okazji wiem już jakich błędów nie robić. I tak dla wszystkich, szybko się nie zniechęcam. Po takich 'ciężkich' komentarzach, staram się nadrobić błędy w następnych pracach... :rolleyes:
Acha, i jaki jest złoty środek na 'płaskie' fotki? :cool:
.
i to jest najbardziej błędne założenie - sprzęt masz wystarczający, by robić dobre zdjęcia. Cały problem "dorastania" nie leży w sprzęcie. Kadry leżą i to jest to, na czym powinieneś się skupić. Sprzęt to sprawa wtórna. Możesz mieć 1DsMkIII i nic to nie zmieni...
I jeszcze jedna uwaga, tym razem do Twojej strony:
"Pracuję na wysokiej klasy lustrzance cyfrowej firmy Canon. Dzięki niej oraz różnym obiektywą jak i akcesorią, mogę zagwarantować najwyższą jakość końcowego produktu!"
Ostatnio edytowane przez giltoniel ; 23-12-2008 o 10:43
mi się najbardziej podobają fioletowe oczy po retuszu zniszczonego zdjęcia :P
CrazyEyesDogg - nie bierz tych kąśliwych uwag bardzo do siebie. Zaczynasz i zrozumiałym jest, że nie od razu Kraków zbudowano. Pewnie nie byłoby tych wszystkich komentarzy, gdyby nie to, że jakoś poruszył nas Twój brak pokory, który widać szczególnie na stronie w części oferta, czy w nazwie strony. Rób to, co robisz, ucz się i będą z Ciebie ludzie. Ale też popracuj nad odrobiną samokrytycyzmu - taka rada od starszego kolegi.
Ostatnio edytowane przez giltoniel ; 23-12-2008 o 12:36 Powód: Automerged Doublepost
nie zapominaj że to nie sprzęt tworzy dobre zdjęcie. Na efekt końcowy największy wpływ ma fotograf, który wie jak wykorzystać i operować światłem. Do dobrych zdjęć masz już sprzęt wystarczający - body + C50mm f1.8...
Nie chce za bardzo się wtrącać, bo to Twoja strona i to co piszesz możesz sobie pisać wedle własnego uznania, ale jak już poprzednicy rozpoczęli temat Twojej strony to dodam kilka groszy od siebie.Na dzień dzisiejszy jestem w stanie zaoferować państwu pół profesjonalną sesje w zakresie fotografii ślubnej, reportażowej, portretowej, artystycznej oraz użytkowej na zlecenie.
Najważniejsza jest dla mnie pozytywna relacja z Klientem - Zleceniodawcą.
Jestem w stanie zagwarantować swoje zaangażowanie, umiejętności, perfekcję, aby Wasza uroczystość pozostała w pamięci taka, jaką Wy ją pragniecie zapamiętać.
Swoją ofertę kieruję do osób wymagających, otwartych na nowoczesne spojrzenie oraz tych, którzy doceniają profesjonalną jakość zdjęć (kadr, kompozycja, kolor, Black&White - skala szarości).
1. pół profesjonalna?
2. perfekcję?
3. profesjonalna jakość zdjęć (kadr, kompozycja, kolor, B&W)?
tych trzech punktów nie widzę w żadnym zdjęciu z Twojej galerii, w sumie Twoje zdjęcia powodują że odwiedzający Twoją stronę zaczyna zadawać sobie pytanie czy to ta sama osoba pisała, czy po prostu jakieś 'kopiuj - wklej' z innej strony.
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 23-12-2008 o 13:21
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
tak młody wiek i takie duże logo? Własne studio, działalność, byznes...
Żeby tylko z lekcjami w szkole nie kolidowało. Tu zarobisz tauzena a do domu przyniesiesz laske. Rodzice mogą tego nie zrozumieć.
P.S. Życzę szybkiego uzbierania kasy na lepszy sprzęt.
![]()
You_Me_Kan`on
właśnie ced - jeszcze odnośnie byznesu - nie wiem czy orientujesz się w Polskich realiach, ale pewnego dnia może Twoją stronę odwiedzić jakiś pracownik ZUS / US i zadać sobie pytanie 'czy ten półprofesjonalista robiący perfekcyjnie śluby, reportaże, sesje artystyczne i portretowe rozlicza się z nami'. Jeśli nie masz swojego byznesu zgłoszonego w odpowiednim miejscu to możesz osiwieć w szybkim tempie![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...