Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: Załamująca prędkość zapisu/odczytu 300D

MiKo
    Guest

Domyślnie

sie tak zastanwiam czy w 350D jest juz roznica w szybkosci zapisu przez aparat z kartami Kingstona HS i SanDisk'a ultra2.. Chce kupic do mojego 300D jakas 1GB, wiem ze w tym aparacie nie bedzie roznicy w szybkosci przy 2 roznych kartach, ale przeciez kiedys trzeba bedzie zmienic na 350D..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MiKo
    sie tak zastanwiam czy w 350D jest juz roznica w szybkosci zapisu przez aparat z kartami Kingstona HS i SanDisk'a ultra2..
    Tak. Nowy procesor i nowy sposob buforowania - analogiczny jak w 20D .

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Kupuj szybka... Nawet jak EOS teraz nie wykorzysta wszystkiego to po podpieciu do komputera (czytnik) zdecydowanie przyjemniej... No i na przyszlosc sie przyda...
    ...

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MiKo
    sie tak zastanwiam czy w 350D jest juz roznica w szybkosci zapisu przez aparat z kartami Kingstona HS i SanDisk'a ultra2.. Chce kupic do mojego 300D jakas 1GB, wiem ze w tym aparacie nie bedzie roznicy w szybkosci przy 2 roznych kartach, ale przeciez kiedys trzeba bedzie zmienic na 350D..
    Jasne że będzie róznica, ale do 350D kup UltreII Sandiska a nie kingstona, kingston będzie prawdopodobnie wolniejszy o 2mb w aparacie... W czytniku sandiska różnieca pewnie będzie jeszcze większa....

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów