Cytat Zamieszczone przez Vitez
Cytat Zamieszczone przez Tytus
nie ma technologicznego uzasadnienia dla tak wolnego interface w 300D i
A moze jest, tylko ty o tym nie masz pojecia?
Nie brales udzialu w projektowaniu 300D, wiec nie mozesz sie tak autorytatywnie wypowiadac - to troche nierozsadne.
Jedyne co wiesz to plotki i narzekania, marudzenia w stylu "powinno sie to poprawic" i jaki to ten Canon zly. A nie majac pelnego wgladu w sprawe uwazam, ze nie powinno sie az tak psow wieszac, bo moze rozwiazanie jest mozliwe ale... zbyt kosztowne, albo jakis inny powod?
Nie przyzwyczajajmy sie do stwierdzen ze jak cos jest zle to specjalnie producent zrobil to zle.
Gdybac sobie mozna, ale bez przesady z tak zdecydowanym zdaniem jak powyzsze .
masz rację, choć jeżeli prostrze aparaty maja lepsze rozwiązania, to trudno szukać na zdrowy chłopski rozum usprawiedliwienia dla mankamentów dużo droższego aparatu
nie mam pojęcia, dlaczego dostęp do danych na karcie pamięci w 300D jest tak wolny, ale biorąc pod uwagę możliwości innych aparatów wydaje mi się nielogiczne projektowanie tego umyślnie, lub istnienie jakichś barier technologicznych dla lepszego rozwiązania,

być może jest tu jak z tunerem tv w magnetowidach Philipsa, faceci dali ****, zaszli w ślepą uliczkę i nie chca się do tego pryznać, skonstruowali coś po swojemu pod górkę, jest to do d**** i nie da się z tym nic zrobić, ale są tak dumni, że zamiast zrezygnować z zastosowanego rozwiązania brną dalej jedynie się pogrążając, efekt jest taki, że posiadacz kablówki nie ma możliwości skorzystania z magnetowidu Philipsa, bo zakłócenia na niektórych częstotliwościach są zbyt silne i niczym nie da się tego zlikwidować, oprócz zakupu VHSa innego producenta...ja po jednym dniu użytkowania philipsa kupilem panasonica, a namówił mnie do tego facet w serwisie philipsa....no comment

miłej nocy