Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Canon 350D-DYLEMAT-Sigma 18-200 czy Tamron 18-200

Mieszany widok

kon-max
    Guest

Domyślnie Canon 350D-DYLEMAT-Sigma 18-200 czy Tamron 18-200

Witam.
    Jestem nowym uczestnikiem tego forum.Od niedawna jestem posiadaczem canona 350D z obiektywem kitowym ktory zle ostrzy w zwiazku z tym postanowilem dokupic nowy obiektyw.W gre wchodzi jeden z dwóch obiektywów,a mianowicie-Tamron 18-200 lub sigma 18-200.Prosil bym o porade który mam zakupic,ktory bedzie lepiej ostrzył.Nadmienie ze jestem amatorem fotografi i taki uniwersalny obiektyw w moim przypadku zda egzamin.
    Z gory dziekuje za porade.
    Pozdrawiam-Konrad

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

zaden z tych :P hiperzoomy sa tak samo zle jak kit albo jeszcze gorsze ....

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

miro
    Guest

Domyślnie

Ja mam tę Sigmę i choć nie zrobiłem jeszcze zbyt wielu fot (powinno być trochę po tym weekendzie) to jestem zadowolony. Jak się trochę pozbieram to wrzucę jakieś sample.

tomekkc
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miro
    Ja mam tę Sigmę i choć nie zrobiłem jeszcze zbyt wielu fot (powinno być trochę po tym weekendzie) to jestem zadowolony. Jak się trochę pozbieram to wrzucę jakieś sample.
    wreszcie ktoś się ujawnił kto ma ta szkło bo mało jest bezpośrednich relacji

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomekkc
    wreszcie ktoś się ujawnił kto ma ta szkło bo mało jest bezpośrednich relacji
    Ja ten obiektyw widziałem, kolega go ma. Jest dość zwarty, nawet ciężki. Jak się kręci zoomem, to się wysuwa, jakby w 2 częściach, jak spory teleskop. Odnośnie zdjęć, to ja się średnio znam, ale obiektyw nie powala.
    350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...

Uprawnienia umieszczania postów