Strona 5 z 46 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 451

Wątek: [300d] nowy hack

Coś już napisał

Domyślnie

no moze sie nie dac Jezeli uszkodzenie polega na tym ze aparat sie nie wlacza albo nie czyta CF to sie nie da

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canfan
    no moze sie nie dac Jezeli uszkodzenie polega na tym ze aparat sie nie wlacza albo nie czyta CF to sie nie da
    mówię, jak sie da wgrać
    w takiej sytuacji to już jest wola serwisu czy naprawia aparat za free, ale jeżeli nie wpłynęło to na usterkę, to byłaby czysta złośliwość, gdyby odmówili
    ale raczej na złośliwość bym sie nastawiał, firmowe serwisy to wredne gady niezależnie od tego co serwisują

Bywalec
    Miasto
    New York

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ted
    to zalezy, mnie serwis canona potraktowal bardzo ladnie: milo, szybko i skutecznie, a tez nie zbyt drogo bylo bo akurat naprawa byla poza gwarancyjna.
    no wlasnie dlatego cie potraktowali grzecznie, bo naprawa byla poza gwarancyjna i to ty od razu wykladales kase, normalnie to czekaja az producent pokryje koszta i nierzadko sie z nimi "droczy", ze to taniej mozna bylo, albo nie ta czesc co trzeba wymienili. sam nie mialem doswiadczenia z serwisem fotograficznym, ale z samochodem co sie na wyklocalem to moje - przypuszczam, ze zasada dzialania jest podobna.
    pozdrawiam
    piotrkula

EOS A2E, Canon 50mm 1.8 Mk I,
    Canon 28-135mm 3.5-4.5 IS, Canon 100-300mm 5.6L,
    VG-10, SpeedLite 540EZ

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrkula

no wlasnie dlatego cie potraktowali grzecznie, bo naprawa byla poza gwarancyjna i to ty od razu wykladales kase, normalnie to czekaja az producent pokryje koszta i nierzadko sie z nimi "droczy", ze to taniej mozna bylo, albo nie ta czesc co trzeba wymienili. sam nie mialem doswiadczenia z serwisem fotograficznym, ale z samochodem co sie na wyklocalem to moje - przypuszczam, ze zasada dzialania jest podobna.
    byc moze, ale sam w swoim sklepie mam serwis kompow i wiem ze jesli klient jest uprzejmy to duzo lepiej sie z nim dogadac itp. i taki klient zyska bo np dostanie od razu nowy sprzet na wymiane. Zreszta wiekszosc sytuacji jednak trzeba rozpatrywac indywidualnie, bo strony medalu sa dwie tak czy siak ja na serwis canona nie narzekam.

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ted
    Cytat Zamieszczone przez piotrkula

byc moze, ale sam w swoim sklepie mam serwis kompow i wiem ze jesli klient jest uprzejmy to duzo lepiej sie z nim dogadac itp. i taki klient zyska bo np dostanie od razu nowy sprzet na wymiane. Zreszta wiekszosc sytuacji jednak trzeba rozpatrywac indywidualnie, bo strony medalu sa dwie tak czy siak ja na serwis canona nie narzekam.
    ja sam także w serwisie Canona byłem raz bardzo miło zaskoczony, ale to niestety tylko wyjątek, na autokacik.pl mamy takie powiedzenie "ASO to zło, tolerowane tylko w czasie gwarancji"

Coś już napisał

Domyślnie

od trzech dni jest nowsza wersja firmwara z drobnymi zmianami, ale nie moge jej sciagnac, jakies problemy (strona zablokowana???), ma ktos adres z aktualna wersja do sciagniecia?

Bywalec Awatar bogunow
    Miasto
    Łomża

Domyślnie

od trzech dni jest nowsza wersja firmwara z drobnymi zmianami, ale nie moge jej sciagnac, jakies problemy (strona zablokowana???), ma ktos adres z aktualna wersja do sciagniecia?
    Skad masz informacje o nowym hacku ?
    Na stronie http://www.cat.orc.ru/ nic o tym nie ma, jest nadal ten z 1 czerwca. Co prawda rzeczywiscie sciagnac go nie mozna, ale ja juz go mam. Chcesz to moge Ci podeslac na maila.

Coś już napisał

Domyślnie

tamten jest z 1.06, ten podobno z 8.06
    http://www.bahneman.com/liem/photos/...el-tricks.html

Bywalec Awatar bogunow
    Miasto
    Łomża

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canfan
    tamten jest z 1.06, ten podobno z 8.06
    http://www.bahneman.com/liem/photos/...el-tricks.html
    Rzeczywiscie jest tu wzmianka o zmianach w firmware. Widocznie sa to tak male zmiany, ze nie zdecydowali sie zamieszczac nowego pliku do pobrania.

Coś już napisał

Domyślnie

wlasciwie jak ruszy Servo AF to bedzie wszystko czego mi potrzeba. Staly wybor trybu pomiaru jest dosc malo przydatny - w trybach 'kreatywnych' jest wlaczony matrycowy a przyciskiem * zawsze mozna zmierzyc punktowo. Jedynie centralnie-ważony jest niedostepny, ale tez najrzadziej przydatny. pzdr

Strona 5 z 46 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów