Strona 42 z 46 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 451

Wątek: [300d] nowy hack

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

hej, na wstepie chcialem sie przywitac

Cytat:
    "...Czy po wgraniu nowego oprogramowania istnieje możliwość robienia zdjęć patrząc tylko na wyświetlacz?.."

trzeba bylo sobie nie kupowac lustrzanki, zadowolic sie jakims soniakiem f828 np. nie jestem zbyt mocny w zasadzie dzialania lustrzanki ale wydaje mi sie ze obraz trafia na wyswietlacz dopiero po zrobieniu zdjecia wowczas gdy zostanie przetworzony, jezeli sie myle to przepraszam
    Przeczytaj dokladnie to co napisalem 1 ( slownie: JEDNA ) linijke nad tym co zacytowales...
    dSLR + coś tam...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    usa

Domyślnie

sorki za to male nieporozumienietroszke ostatnio jestem przemeczony i nie powinienem chyba odrazu walic w poscie ale mnie tez to pytanie rozbawilo troszke i zamyslilo mi poprzednia linijke sorki jeszcze raz
    cos tam juz jest

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trzpiola
    sorki za to male nieporozumienietroszke ostatnio jestem przemeczony i nie powinienem chyba odrazu walic w poscie ale mnie tez to pytanie rozbawilo troszke i zamyslilo mi poprzednia linijke sorki jeszcze raz
    Nie ma problema :wink:
    dSLR + coś tam...

Dopiero zaczyna Awatar Rajki
    Miasto
    żARY

Domyślnie

I dlatego dokladnie kupilem swego czasu 10D a nie 300D - zeby tak nie marudzic

Nie wiem kiedy kupowałeś 10D (ale jeżeli tu jesteś moderatorem to wnioskuję, że dawno) a wtedy chyba nie było jeszcze Wasiaware.... Chyba.... A jeżeli nie było to chyba nie było też dylematu.

finalcell
    Guest

Domyślnie

da sie na m ustawić żeby on ustawił parametry a potem je zmienić ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rajki
    Nie wiem kiedy kupowałeś 10D (ale jeżeli tu jesteś moderatorem to wnioskuję, że dawno) a wtedy chyba nie było jeszcze Wasiaware.... Chyba.... A jeżeli nie było to chyba nie było też dylematu.
    Ano nie bylo Wasiaware... to byl styczen 2004. Ale ne zaluje, 300D nawet z Wasiaware pewnie i tak by mnie wkurzal , ale to juz gdybanie. Obecnie dla oszczednych nadal polecam 300D+Wasia+lepsze szkla niz np 10D/20D+tylko kit i jakies denka od sloikow typu Canona 75-300 (no offense).

Magik
    Guest

Domyślnie

Juz czas najwyzszy na wgranie Wasiawera do mojego DSLRa. Moze jakas nowsza wersja jest ?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nowsza niż co?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Magik
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Nowsza niż co?
    niz E3kr111b71.rar

Zablokowany
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

ciekawe czy wyjdzie wogole nowsza wersja niz 16 czerwiec... AI servo by sie przydalo

Strona 42 z 46 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów