Zamieszczone przez ab_ab
No tak. Ciężko porównać działanie, bo co to jest D10?
Zamieszczone przez ab_ab
No tak. Ciężko porównać działanie, bo co to jest D10?
//mj
Dlatego wlasnie za pierwszym razem wgrywalem orginalnego softa. Potem, jak juz wszystko przecwiczylem, zabralem sie za cracka - w sumie kosztowalo mnie to nieco wiecej czasu, za to ile mniej nerwow!Zamieszczone przez ab_ab
Polecam taka metode wszystkim, ktorzy beda crackowac sprzet po raz pierwszy...
EOS 500N, EOS 350D
CANON 28-80/3.5-5.6, CANON 18-55 II USM/3.5-5.6, SIGMA 70-300/4-5.6 MACRO, DB 40GB
No teraz tak będę robił... a mam jeszcze jedną prośbę :-) czy ma ktoś link do strony gdzie można ściągnąć instrukcję do Canona EOS D10 (może być angielska choć lepeij w ojczystym) albo może ktoś mógłby mi podesłać? Podaję mail: ab_ab@poczta.onet.pl
Z góry dziękuję!!
No teraz tak będę robił... a mam jeszcze jedną prośbę czy ma ktoś link do strony gdzie można ściągnąć instrukcję do Canona EOS D10 (może być angielska choć lepeij w ojczystym) albo może ktoś mógłby mi podesłać? Podaję mail: ab_ab@poczta.onet.pl
10D
//mj
Instrukcje angielska to najlepiej ze strony Canona.Zamieszczone przez ab_ab
EOS 500N, EOS 350D
CANON 28-80/3.5-5.6, CANON 18-55 II USM/3.5-5.6, SIGMA 70-300/4-5.6 MACRO, DB 40GB
Polska zajmuje 38MB. Trochę za dużo jak na maila
//mj
Witam, mam pytanie w jaki sposob zmienic wartosc ekspozycji w 300D w trybie M, aparat ma w grany z hakowany soft. W innych trybach wartsc ekspozycji zmienia sie bezproblemowo, czyli przyciskam przycis ekspozycji i kreci kolkiem, a w trybie M wartosc jest na -2 i nie reaguje na przycisk i krecenie.
korekta expozycjii w M nie ma sensu. gdy zmieniasz czas/przyslone to ptaszek biega od -2 do +2 porownujac to co ustawiles z pomiarem centralnie wazonym. hack nie ma nic do tego
Wielkie dzieki, czlowiek caly czas sie uczy.
reanimuję wątek.
po wgraniu hacka do 300d zauważyłem dwie rzeczy-
1 // zdjęcia z aparatu znacznie wooolllnniieeejjj się ściągają na kompa
2 // kreseczka pokazująca korektę ekspozycji tudzież siły błysku lampy przeskakuje co 1 stopień, nie wyświetla się natomiast np. na 1/3.
poza tym- fajna rzecz. Nareszcie mam pod SETem zmianę wielkości zdjęcia no i oczywiście -/+ lampa.
pozdrawiam!