Nie mowie ze ich nie masz, tylko ze musisz je wymeczac do czego sam sie przyznajesz - dziekuje 8)Zamieszczone przez Przemek Białek
Nie mowie ze ich nie masz, tylko ze musisz je wymeczac do czego sam sie przyznajesz - dziekuje 8)Zamieszczone przez Przemek Białek
ale wcale mi to nie przeszkadza, a pozatym nie jestem szpanerem ale jak niose aparat przez miasto i tele i spidlite+softbox to ludzie patrza jak na UFO!Nie mowie ze ich nie masz, tylko ze musisz je wymeczac do czego sam sie przyznajesz - dziekuje
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Eh, te wasze wielkie aparaty z grubymi rurami... Freud by to odpowiednio zinterpretował![]()
![]()
![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Monsieur Freud zinterpretowałby też stwierdzenie 'grubymi rurami' miast 'długimi lufami'Zamieszczone przez JaW
![]()
![]()
![]()
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
Herr Freud znalazłby tez zapewne wyjasnienie, dlaczego forumowicz Wizja wnika w roznice pomiedzy "grubą rurą" a "długą lufą" 8)
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Dlugo to trwalo zanim watek zdryfowal baaardzo na offtop (pare postow temu jeszcze slowko '300D' sie przewijalo) :P
Witam...
Jeśli przeoczyłem to o co pytam to z góry przepraszam...
Mam pytanie związane z przebiegiem wgrywania frimware do 300D. Jak długo to trwa? Po zgraniu softu na kartę i odpaleniu w aparacie przez kilkanaście minut nic się nie dzieje? Czy może mi ktoś pomóc?
Upgrade trwa moze dwie - trzy minuty... Robilem to dosc dawno temu, ale na pewno nie trwa to kilkanascie minut. Cos robisz nie tak jak nalezy.
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
a rozpakowowales ten plik - powinienien zostac goly EKR-FIRZamieszczone przez ab_ab
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Dzięki bardzo! Za drugim razem zadziałało! Pierwszy raz aparat zawisł po włożeniu karty z softem i odpaleniu firware. Nawet wyłączyć się go nie dało. Musiałem wyciągać baterię... już się bałęm![]()
Ale po ponownym włożeniu baterii i odpaleniu aparatu wszystko działało ale po "staremu". Ponownie włożyłem kartę z softem... ruszyło i po kilku minutach wszystko działa jak w D10!