słowem złodziej!
słowem złodziej!
Hehe... zglosilem naruszenie zasad z powodu "Simlock - programy, uslugi" ... chyba sie nadaje cio?![]()
tez zglosilem wczoraj naruszenie zasad ale zanim sprawdza to aukcja sie pewnie zakonczy. w weekendy baaaardzo wolno obsluga allegro dziala.
dSLR + coś tam...
[/quote]Zamieszczone przez absolut
Ja robiłem fotki na weselu i wyszło mi ponad 600 sztuk ...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Witam!
Czy wgranie softu Wasi spowoduje iz aktualne numerowanie zdjec przez aparat zostanie wyzerowane i zacznie liczyc od 0 ?
Czy wogole warto zmieniac soft ?
Pozdrawiam !
Licznik zdjec sie nie zmieni.Czy wgranie softu Wasi spowoduje iz aktualne numerowanie zdjec przez aparat zostanie wyzerowane i zacznie liczyc od 0 ?
Czy wogole warto zmieniac soft ?
Soft zmienic warto.
... dzieki za szybka odpowiedz)
... wiec przystepuje do zmiany)
... ogolnie pewnie tego itak nie wykorzystam, bo nie wiem do czego :P , lama ze mnie, ale zmienie ... niech jest :P
POZDRAWIAM
Prędzej czy później przyda Ci się do korekcji siły błysku.... chociażby.... to podstawowa funkcja, której było mi brak. Poza tym pod przyciskiem SET nastawiłem sobie zmianę rozdzielczości zdjęć- bardzo ułatwiło mi to pracę, bowiem bardzo często z tego korzystam
potwierdzam, z tych funkcji korzystam najczęściej, w dalszej kolejności MLU, przestawienie na ONE SHOT itdZamieszczone przez pejot
20Dset
maj łeb...
SOFT ZMIENIONY![]()
... korekcje sily blysku mam juz w lampie ...
... rozdzielczosci raczej nie zmieniam nigdy
... a wlasnie do czego ten one shot , AI, SE ?![]()