juz sie wysyla
juz sie wysyla
Dzięki o łaskawco![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Hack - hackiem... ale czy ktoś wogóle pomyślał żeby stworzyć do ktoóregokolwiek EOSa polskie Menu. W końcu 12 jest to i może udałoby się podmienic któreś z nich na polskie.
Może ktoś coś słyszał?
Canon EOS 300 D, Canon 18-55 3.5/5.6, Sigma 70-200 2.8 EX HSM, APO telekonwerter Sigma 2x EX
lampa Sigma EF-500 DG Super. CF II 256
w sferze przyszłych zakupów Soligor 100/3.5 Macro
Jeszcze nic nie mam na skrzynce...Może równolegle posłać by to na j.cichocki@mediadom.pl ?? Dzięki przeogromne
poczekajmy, jak nie dojdzie to wysle. Przegladalem firmware 300tki, niestety teksty nie sa w ASCII, dokladnie nie wiem jaki jest tam procesor - zeby sciagnac odpowiednie narzedzia. Programuje mikrokontrolery 51, AVR, PIC itp, wiec chyba dalbym rade? nie wiem gdzie szukac dokumentacji o wnetrzu canonow, nie mam kontaktu z takimi ludzmi.
Nie doszło![]()
wyslalem na drugi adres, jeszcze sie wysyla
[ Dodano: 15-06-2004 ]
nie masz lepszego zdjecia??? to jest zaskakujaceJesz cos???
[ Dodano: 15-06-2004 ]
z aerofanu dostalem komunikat - przekroczony limit.
Z drugiego mamDzięęęęęki
PS. To nie ja jem, to Steven Tyler śpiewa![]()
o kurde, juz nie dowidze))) ale zrobilem sie glodny
![]()
[ Dodano: 16-06-2004 ]
(dlatego widzialem go jedzącego)))
cześć mam pytanko dotyczące możliwości ściągniecia najnowszego hacka do 300d, czy jest jakaś inna strona z której mozna by go ściągnąć :P
oraz to że po zainstalowaniu starszej wersji cały czas migotała mi ikonka redukcji czerwonych oczu!, a po zatym gdzie się podziało wybieranie ustawień balansu bieli?