radzę sprawdzić, czy winrar jest najnowszy. Często zmieniają algorytmy, co może uniemożliwiać rozpakowanie. Wersja 3.30 na pewno wystarcza![]()
radzę sprawdzić, czy winrar jest najnowszy. Często zmieniają algorytmy, co może uniemożliwiać rozpakowanie. Wersja 3.30 na pewno wystarcza![]()
tak spoko wystarcza, sprawdzone...radzę sprawdzić, czy winrar jest najnowszy. Często zmieniają algorytmy, co może uniemożliwiać rozpakowanie. Wersja 3.30 na pewno wystarcza
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
A może ktos napisać krok po kroku jak "shackować" 300D? jak nie tu to na priva co? Nie mam w temacie zielonego pojęcia![]()
Canon EOS 300D
wszystkie informacje masz na stronieA może ktos napisać krok po kroku jak "shackować" 300D? jak nie tu to na priva co? Nie mam w temacie zielonego pojęcia
www.satinfo.narod.ru - w bardzo prostej angielszczyznie!!!!
Jeśli nie masz czytnika kart, to musisz ze strony kanona sciagnac sofcik, który wrzuci na karte plik FIR. Jeśli masz, to według opisu Przemka.
Przemek ci ladnie napisal... jakies 3 posty nad tobaZamieszczone przez Jarbas
![]()
Cze.dlaczego po kliknięciu widzę: Nie masz uprawnień do oglądania tej stronyTu to jest:
http://www.cat.orc.ru/E3kr111B7.rar
dajcie na maila tego softa, please![]()
tm@mp3.pl
zrob tak:dlaczego po kliknięciu widzę: Nie masz uprawnień do oglądania tej strony
wejdz tu: http://satinfo.narod.ru/en/download.html
i ciagnij z mirrora o wieeeele szybciej, a potem nie zapomnij rozpakowac tego pliku musi byc porozpakowaniu FIR
hmm.. nie sadzicie ze mister W. moze byc tak naprawde pracownikiem Canona i dziala na jego polecenie?![]()
no bo przeciez odkad wyszedl hack do 300d wiele osob przestalo myslec o d70 i canon znow stal sie popularny...
kto ma kupic 10d i tak go kupi.. wiec 300d nie stanowi dla niego zagrozenia.. tak jak 300'tka nie stanowi zagrozenia dla 30'tki ..
to co zakazane (?) zawsze krecilo ludzi.. wiec hackowanie aparatu rowniez moze dostarczac emocji uzytkownikow ;-)
dlaczego canon nie podal oficjalnie zednej informacji na temat hacku? nie wyciagnal konsekwencji od hackera?
co wy na ta teorie spisku?![]()
a to ja już przecież wcześniej pisałem w wątku o 'Następca 10D trafił do fabryk'hmm.. nie sadzicie ze mister W. moze byc tak naprawde pracownikiem Canona i dziala na jego polecenie?![]()
nie ma to jak mała teoryjkacanon może i coś przeoczył, ale zaraz zostało to poprawione (zaocznie, ale kto wie ile canon w tym paluchów maczał)![]()
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin