LOLZamieszczone przez kubotka
Czyli jednak mozna. Bo juz zaczalem zbierac kase na databank 40GB...
Dyskusja o RAW vs. JPEG byla w innym watku - poszukaj sobie, znajdziesz kilka ciekawych wypowiedzi.Zamieszczone przez kubotka
LOLZamieszczone przez kubotka
Czyli jednak mozna. Bo juz zaczalem zbierac kase na databank 40GB...
Dyskusja o RAW vs. JPEG byla w innym watku - poszukaj sobie, znajdziesz kilka ciekawych wypowiedzi.Zamieszczone przez kubotka
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Zbieraj na notebooka!
Służytez jako databank
//mj
Jasne, że można. Ale skoro analogiem robiłem 6 filmów na wyjeździe, to czemu z cyfrą mam wciąż robić tylko tyle? Może w takim wypadku lepiej bawić się analogiem?
[ Dodano: 22-07-2004 ]
aszu, próbowałes włożyc laptopa do kieszeni?
Wątek o żonach jest też gdzie indziej :-D (ci co mają, widzą związek ;-))Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Niemam takich spodni, ale mam plecak.aszu, próbowałes włożyc laptopa do kieszeni?
a pozatym mam 2 karty po 500Mega - starcza mi na długo.
[ Dodano: 22 Lipiec 2004 ]
popieramWątek o żonach jest też gdzie indziej (ci co mają, widzą związek )
//mj
Sie nam czacik tu zrobiłZamieszczone przez muflon
![]()
![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Ściągnełem tego hacka, ale nie mogę go rozpakować.Jak to zrobić(mam winrar-a)
jego sie nierozpakowuje tylko tak wrzuca na karte - fir musi byc spakowany!, aparat to zrobi sam, to tak jak instalka;
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
normalnie to co ściągnełem wrzucam przez czytnik na kartę, apotem kartę wkładam do aparatu, czy tak
[ Dodano: 25-07-2004 ]
To jest plik E3kr111b71.rar i jest chyba spakowany
karta przed nagraniem musi byc sformatowana;alnie to co ściągnełem wrzucam przez czytnik na kartę, apotem kartę wkładam do aparatu, czy tak
plik nalezy wrzucic na sam wierzch katalogow karty
aparat naladowany na full karta do srodka i wlanczasz, pojawi sie okiennko zastapienia firmwaru!, dajesz ok i czekasz pare minut, nic wtedy nie ruszaj przy aparacie niech sie do konca zaladuje.
poprawka jednak plik trzeba rozpakowac - dawno tego nie robilem! SORRY za zamieszanie
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl